Monoi-öljy, 100 ml

Monoi-öljy, 100 ml

Normaali hinta: 19,99 €

Special Price 14,99 €

( 149,90 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Tahitin naisten kauneuden salaisuus?

"Tämä aivan ihana, nopeasti imeytyvä öljy on täydellinen valinta hierottavaksi puhtaalle iholle saunan jälkeen -ja toimiipa se loistavasti hierontaöljynäkin!" 


- Henna -

”Oma lempituotteeni on monoi-öljy, joka hellii sekä hipiää että mieltä kesäisen mökkisaunan jälkeen. Tämä  vartaloöljy imeytyy todella nopeasti ja jättää miellyttävän pehmeän tunteen iholle. Ehdoton lempiöljyni!”

- Anna

“Ihanan ylellinen öljy joka tekee ihosta samettisen pehmeän.”

- TeiaYksityiskohdat

Arvokas ja arvoituksellinen Monoi-luonnonöljy sopii kasvojen ja vartalon iholle sekä hiusten hoitoon ja hierontaöljyksi. Monoi-öljyä sanotaan myös "Tahitin naisten kauneuden salaisuudeksi". Monoilla on ihoa uudistava ja korjaava vaikutus. Öljy valmistetaan perinteisesti uuttamalla tahitilaisia Tiarén kukkia kookosöljyssä.

Monoi-öljy saa ihon näyttämään hehkeältä ja tuntumaan suorastaan silkkisen pehmeältä.

Huomaathan, että tämä monoi-öljy on aitoa ja käsittelemätöntä monoita, jokai itsessään tuoksu juuri millekään. Joihinkin monoi-öljyihin on lisätty parfyymiä, jolla öljyyn saadaan monoin tuoksua. Yleensä kaikkiin monoiöljyihin on siis lisätty tuoksu (yleensä synteettinen).
Tähän monoi-öljyyn ei ole lisätty parfyymeita vaan ainoastaan ripaus luonnollista vaniljaöljyä tuomaan makeutta.

Lisätiedot

  • EAN: 6430039915077,6430056084497,8656830
  • Ainesosat: INCI: HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL*, COCOS NUCIFERA OIL, PARFUM, GARDENIA TAHITENSIS FLOWER, TOCOPHEROL, BENZYL BENZOATE, BENZYL SALICYLATE, LIMONENE, LINALOOL
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Kasvoöljy
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen