Monivitamiinisuihke, 25 ml

Monivitamiinisuihke, 25 ml

Normaali hinta: 24,95 €

Special Price 19,95 €

( 798,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon
Rikasta ruokavaliosi helposti!

"Helppo tapa napata tarpeelliset vitamiinit. Suihkaisen tätä aina aamulla suuhuni - ja tuntuu ihan siltä, että päiväkin alkaisi paremmin! Mukavan kirpsakka maku, maistuu myös tenavilleni."

- Salla"Ihanan näppärä tapa ottaa päivän vitamiinilisä. Mahtava helpotus niille, joita pillerien nieleminen kyllästyttää tai tuppaa unohtumaan. Kokonsa puolesta kulkee vaikka käsilaukussa ja makukin on kohdallaan!

- MariNopein ja helpoin tapa ottaa vitamiinitankkaus kotona tai reissun päällä!
- Anna

Yksityiskohdat

Varmista Sinäkin tärkeiden päivittäisten ravinteiden saanti MultiVit-monivitamiinisuihkeen avulla! Tämä todella monipuolinen ravintolisä sisältää myös jodia ja seleeniä. Helppo ja kätevä ravinnelisä koko perheen käyttöön!

Hyvin suun limakalvoilta suoraan imeytyvä, helposti otettava, täysin luonnollinen ja hyvänmakuinen vitamiini-mineraalivalmiste, jota sopii suihkautella koko perheen suihin!

Käyttö:

4 suihkausta päivässä suun limakalvolle. Pullosta saa 160 suihkausta. Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

MultiVit on luonnollinen monivitamiinimineraalisuihke. Moni suomalainen kärsii useasti juuri MultiVit suusuihkeen sisältämien tärkeiden ravinteiden puutoksesta. Suihke sisältää luonnon A-, B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B12-, C-, D3- ja K1-vitamiinia, biotiinia, foolihappoa sekä jodia ja seleeniä. MultiVit suusuihke imeytyy tutkitusti parhaiten posken limakalvolta ohittaen suoliston haasteet. Tuote soveltuu myös lapsille. Rypäleen makuinen, ei sisällä keinotekoisia lisäaineita.

Päiväannoksesta (4 suihkausta) saat:

A-vitamiini 180 mcg
B1-vitamiini 1,1 mg
B2-vitamiini 1,4 mg
B3-vitamiini (niasiini) 8 mg
B5-vitamiini (pantoteenihappo) 6 mg
B6-vitamiini 1,2 mg
B12-vitamiini 6 mcg
Biotiini (B7-vitamiini) 50 mcg
C-vitamiini 20 mg
D3-vitamiini 10 mcg
K1-vitamiini 75mcg
Foolihappo 400 mcg
Jodi 150 mcg
Seleeni 75 mcg

MULTIVIT –TUOTTEESSA OLEVILLE VITAMIINEILLE JA KIVENNäISAINEILLE HYVäKSYTYT TERVEYSVäITTEET:
• edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa
• edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
• auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
• edistää hermoston normaalia toimintaa
• edistää kollageenin muodotusta
• Tärkeä rakennusaine iholle, hiuksille, kynsille, hampaille, silmille, luustolle, rustoille ja limakalvoille
• edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Nordic Health vitamiinisuihkeiden sisältämät raaka-aineet ovat huolella valittuja ja niiden keskinäinen synergia on tutkittu. Jokainen suihkeen sisältämä raaka-aine edesauttaa vitamiinin imeytymistä antaen näin käyttäjälleen täyden hyödyn. Nordic Health vitamiinisuusuihkeiden ylivertainen imeytyminen on varmistettu imeytymistutkimuksilla sekä imeytymisreittitutkimuksilla Cardiffin, Ulsterin ja Sheffieldin yliopistoissa.

Lisätiedot

  • EAN: 96086292,96181539
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, ksylitoli, akaasiakumi, askorbiinihappo (C-vitamiini), B3-vitamiini, B5-vitamiini, B2-vitamiini, MCT-öljy, auringonkukkalesitiini, B1-vitamiini, kaliumsorbaatti, luonnollinen mansikka- ja kiiviaromi, foolihappo, happamuudensäätöaineet (sitruunahappo ja natriumhydroksidi), retinyylipalmiaatti (A-vitamiini), ksantaanikumi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, fytomenadioni (K1-vitamiini), D-biotiini (B7), kolekalsiferoli (D3-vitamiini), metyylikobalamiini ( B12-vitamiini).

  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Monivitamiinit
  • Ominaisuudet: laktoositon