Monivitamiinisuihke, 25 ml

Monivitamiinisuihke, 25 ml

Normaali hinta: 25,95 €

Special Price 22,95 €

( 918,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon
Rikasta ruokavaliosi helposti!

"Helppo tapa napata tarpeelliset vitamiinit. Suihkaisen tätä aina aamulla suuhuni - ja tuntuu ihan siltä, että päiväkin alkaisi paremmin! Mukavan kirpsakka maku, maistuu myös tenavilleni."

- Salla"Ihanan näppärä tapa ottaa päivän vitamiinilisä. Mahtava helpotus niille, joita pillerien nieleminen kyllästyttää tai tuppaa unohtumaan. Kokonsa puolesta kulkee vaikka käsilaukussa ja makukin on kohdallaan!

- MariNopein ja helpoin tapa ottaa vitamiinitankkaus kotona tai reissun päällä!
- Anna

Yksityiskohdat

Varmista Sinäkin tärkeiden päivittäisten ravinteiden saanti MultiVit-monivitamiinisuihkeen avulla! Tämä todella monipuolinen ravintolisä sisältää myös jodia ja seleeniä. Helppo ja kätevä ravinnelisä koko perheen käyttöön!

Rypäleen makuinen, hyvin suun limakalvoilta suoraan imeytyvä, helposti otettava, täysin luonnollinen vitamiini-mineraalivalmiste, jota sopii suihkautella koko perheen suihin!

Käyttö:

4 suihkausta päivässä suun limakalvolle. Pullosta saa 160 suihkausta.

Vinkki: Tätä monivitamiinivalmistetta suosittelemme myös lapsille. Hyvän makuisena ja helposti suuhun suihkautettava se on lastenkin helppo ottaa iloisin ilmein.

Monivitamiinisuihke sisältää laadukkaassa ja hyvin imeytyvässä muodossa lukuisia ravinteita, joiden puutoksista suomalaisetkin usein kärsivät.

Tiesitkö, että uusimpien tutkimusten mukaan vitamiinit imeytyvät parhaiten posken sisäpinnalta? Ei olekaan ollenkaan sattumaan, että Nordic Health Sprays -tuotteissa on "suhuttava" suutin, joka levittyää vitamiinit ympäri suuta.

Mikroemulsoitu Multivit-monivitamiinisuihke on helppo käyttää ja se imeytyy elimistöön nopeasti suun limakalvolta. Ravinnetasot ovat usein pelkällä ravinnolla tai tabletteja käyttämällä aivan liian alhaiset, mutta suihkeiden on huomattu nostavan ravinnetasot kohdilleen. Tablettimuotoisilla valmisteilla ravinnetasoja ei saada nostetuksi riittävästi johtuen niiden huonosta imeytymisestä suoliston kautta.

Makeutettu xylitolilla, soveltuu mainiosti ihan koko perheen käyttöön - ja on todella helppo tapa saada ruokavaliosta ravitsemuksellisesti rikkaampi. Tokikaan tämä suihke ei korvaa monipuolista ruokavaliota vaan toimii sen tukena hyvinvointiasi edistäen.

Monivitamiinisuihke sisältää näitä vitamiineja ja mineraaleja: C-vitamiini, B3-vitamiini, B5-vitamiini, A-vitamiini, B2-vitamiini, K1-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, kalium, natriumseleniitti, foolihappo, biotiini, D-vitamiini ja B12-vitamiini.

MULTIVIT –TUOTTEESSA OLEVILLE VITAMIINEILLE JA KIVENNÄISAINEILLE HYVÄKSYTYT TERVEYSVÄITTEET:
• edistää kilpirauhashormonien normaalia tuotantoa ja kilpirauhasen normaalia toimintaa
• edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
• auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
• edistää hermoston normaalia toimintaa
• edistää kollageenin muodotusta
• Tärkeä rakennusaine iholle, hiuksille, kynsille, hampaille, silmille, luustolle, rustoille ja limakalvoille
• edistää normaalia energia-aineenvaihduntaa.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 96086292
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Vesi, akaasiakumi, askorbiinihappo (C-vitamiini), B3-vitamiini, B5-vitamiini, A-vitamiini,hapettumisenestoaine (sitruunahappo), B2-vitamiini, rypälearomi, K1-vitamiini, B6-vitamiini, B1-vitamiini, kaliumsorbaatti, foolihappo, kolekalsiferoli(D-vitamiini), kaliumjodidi, natriumseleniitti, biotiini, metyylikobalamiini ( B12-vitamiini).
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Monivitamiinit