MÖKILLE MUKAAN RUOHONJUURESTA!

Mökkikauden alkaessa moni pohtii, mitä mökille mukaan. Mökkireissua suunnitellessa kannattaakin ensimmäisenä suunnata Ruohonjuureen, sillä valikoimistamme löydät takuulla kaiken mökille tarvittavan - luomullisesti!

Kotimaiset Ole Hyvä-sarjan astianpesuaineet, pyykinpesuaineet, shampoot ja suihkugeelit ovat mökille varsin fiksu valinta, sillä niillä pestessä ei luontokaan likaannu! Myös aito marseille-saippua on verraton mökkikaveri ja pesuhommien monitaituri, ja Sonett-sappisaippua mainio tahrojenkin poistaja.

Koska mökkeillessä luonnollisesti tulee paistateltua päivää myös laiturilla lekotellen, mukaan kannattaa varustautua laajalla aurinkovoide-arsenaalilla vaikkapa suosiota saavuttanein Alga Maris-aurinkovoitein, joita valikoimistamme löytyy nyt kampanjahintaan sekä lapsille että aikuisille. Luonnonkosmetiikkalaatuinen aurinkovoide onkin fiksu valinta sinulle ja ympäristölle!

Myös luonnonmukaiset punkkikarkotteet ja salvat ötököiden puremiin, kuten Frantsilan 11 yrtin hoitosalvan sekä kotimaiset Frantsila ja Am naturprodukter- tuotteet kesäihon hoitoon nappaat mukaasi meiltä.

Luomulaatuiset Reilun kaupan teet ja kahvit, keksit, pähkinät, mausteet ja kastikkeet ja muut purtavat samoin kuin mainiot mökkituliaiset ostat niin ikään mukaasi kätevästi Ruohonjuuren myymälästä tai verkkokaupasta.