Misellivesi, Fresh purifier, 100 ml

Misellivesi, Fresh purifier, 100 ml

Normaali hinta: 17,95 €

Special Price 12,95 €

( 129,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Meikit pois - ja kimmoisaa hehkeyttä tilalle!

"Misellivesi on ehdottomasti parhaimpia meikinpoistajia. Itselläni on sekaiho, joten kyseinen tuote sopii sekä kuivalle että rasvoittuvalle iholle. Ihon saa todella puhtaaksi vaivattomasti ja tykkään erityisesti siitä mikä fiilis iholle jää käytön jälkeen, iho hengittää ja on kevyen tuntuinen. En tarvitse kasvovettä enkä kasvorasvaa iltaisin, tämä tuote riittää. Sopii myös herkälle iholle, sillä se ei kuivata ihoa. Bonuksena on se että kasvoja ei tarvitse huuhdella käytön jälkeen!"

- Padma“Aloreen misellivesi on tehokas ja hellävarainen meikinpoistaja, jonka tuoksu on huumaava!”

- Emmi

Yksityiskohdat

Tämä meikinpoistoonkin oikein oivallisesti soveltuva misellivesi on kuin hellä ja raikas tuulenhenkäys, joka poistaa epäpuhtaudet ja herättelee kaupunki-ilman väsyttämän ihon uuteen hehkeyteen!

Aktiivista lehtivihreää sisältävä misellivesi poistaa epäpuhtaudet ja kevyen meikin. Tuote on suunniteltu erityisesti herkälle iholle ja säilyttää ihon tasapainon ja heleyden. Erittäin raikas ja hellävarainen kasvovesi antaa iholle pehmeyttä, kimmoisuutta ja hehkeyttä.

Misellivedessä on kolme tuotetta samassa paketissa. Se puhdistaa ihon (ja korvaa siis puhdistusemulsiot, -geelit tai –vaahdot), poistaa meikit (ja korvaa siten meikinpoistoaineen) ja toimii lisäksi kasvovetenä. Miselliveden idea on korvata kokonaan kasvojen vesipesu. Vanulappuun tipautetulla misellivedellä pyyhitään kasvot, jonka jälkeen kasvovoide levitetään iholle. Helppoa ja nopeaa!

Ruohonjuuren kosmetologit suosittelevat misellivesiä erityisesti erittäin kuivaihoisille, joiden ihoa vesipesu saattaisi kuivattaa entisestään. Jos vesipesun poisjättäminen tuntuu liian radikaalilta, on hyvä tietää, että monet käyttävät todella tyytyväisinä misellivettä pelkkänä kasvovetenä, tavallisten ihonpuhdistusrituaalien jälkeen.

Käyttö:
Kasvoille ja silmille Levitä vanulapun avulla. Käytetään päivittäin, aamulla ja/tai illalla.

Alorée on ranskalainen ranskalainen, innovatiivinen klorofylli-sarja, jossa yhdistyvät luonnonmukainen kauneus ja nykyaikaisuus. Kaikki Alorée-tuotteet ovat sertifioitua luonnonkosmetiikkaa ja ne hemmottelevat ihanaa ihoasi luonnollisesti.

Alorée on Alexandra Crocen kehittämä Chlorocosmétic –konsepti. Kaikki sarjan ihoa vitalisoivat tuotteet sisältävät ohran versoista saatavaa klorofylliä eli lehtivihreää (C.H.C.® eli Chlorophyllin Hordeum Complex), joka erottaa Alorée-sarjan muista luonnonkosmetiikasarjoista.

Alorée-sarjan tuotteissa on runsaasti iholle arvokkaita ja tärkeitä aktiivisia aineita kuten klorofylliä, polyfenoleja ja omega-rasvahappoja. Juuri nämä ainutlaatuiset ainesosat antavat iholle antioksidantteja sekä happea, jotka vahvistavat solujen aineenvaihduntaa ja ennen kaikkea suojaavat ihoa ennen aikaisilta vanhenemisen merkeiltä.

- Alorée- sarja on ilman eteerisiä öljyjä, jolloin se palvelee tuoksuallergisia, iho-ongelmaisia ja sitä voi käyttää raskaana olevat naiset.

- Alorée- sarja on täysin vegaaninen
- Alorée- sarja voitti Pariisin kosmetiikkamessujen pääpalkinnon 2011
- Alorée- sarja on maailman ensimmäinen klorofylliin perustuva sarja
- Alorée- sarja sopii hyvin myös miehille.

Alorée on myös luonnonkosmetiikan uranuurtaja: se toi markkinoille ensimmäisenä luonnonkosmetiikkaa olevan CC-voiteen.

Testaa ja vaikutu tuotteiden tehosta!

Lisätiedot

  • EAN: 3760172611592,3760210550098
  • Ainesosat: INCI: HORDEUM VULGARE (BARLEY) SEED WATER, AQUA (WATER), GLYCERIN, SODIUM LEVULINATE, FRAGRANCE (PARFUM), SODIUM ANISATE, CITRIC ACID, PHENETHYL ALCOHOL, SORBITOL, SUCROSE DILAURATE, SUCROSE LAURATE, SUCROSE TRILAURATE, HORDEUM VULGARE (BARLEY) EXTRACT, HORDEUM VULGARE (BARLEY) LEAF EXTRACT.

    99,8 % raaka-aineista on luonnollista alkuperää
    53 % raaka-aineista on luomuviljelty
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Misellivesi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen