Misellivesi, 500 ml

Misellivesi, 500 ml
14,99 €
( 29,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Kokonaisedullinen valinta - kolme tuotetta samassa putelissa.

“Riittoisa tuote reilun kokoisessa pullossa. Jättää pehmoisen ihon jälkeensä poistaen meikit tehokkaasti - ihan pelkästään ilman vesipesua tai kasvoveden tapaan.”

- Anna

Yksityiskohdat

Tässäpä jokapäiväiseksi elämänkumppaniksesi tarjolla runsaasti kosteuttavaa luomu aloe veraa sisältävä misellivesi riittoisassa, puolen litran säästöpakkauksessa! Näppärä- ja monikäyttöinen misellivesi poistaa meikin ja puhdistaa kasvot hellävaraisesti, kuivattamatta ihoa.

Misellivedessä on kolme tuotetta samassa paketissa. Se puhdistaa ihon (ja korvaa siis puhdistusemulsiot, -geelit tai –vaahdot), poistaa meikit (ja korvaa siten meikinpoistoaineen) ja toimii lisäksi kasvovetenä. Miselliveden idea on korvata kokonaan kasvojen vesipesu. Vanulappuun tipautetulla misellivedellä pyyhitään kasvot, jonka jälkeen kasvovoide levitetään iholle. Helppoa ja nopeaa!

Ruohonjuuren kosmetologit suosittelevat misellivesiä erityisesti erittäin kuivaihoisille, joiden ihoa vesipesu saattaisi kuivattaa entisestään. Jos vesipesun poisjättäminen tuntuu liian radikaalilta, on hyvä tietää, että monet käyttävät todella tyytyväisinä misellivettä pelkkänä kasvovetenä, tavallisten ihonpuhdistusrituaalien jälkeen.

Avril Organic on vallan mainion (melkenpä ylivertaisen) hinta-laatu -suhteen omaava, Ecocert -sertifioitu luonnonkosmetiikkasarja.

Avril Organic:in missiona on tehdä jokapäiväiseen käyttöön tarkoitettua, laadukasta luonnonkosmetiikkaa, johon jokaisella on varaa.

Avrililla on toiminnassaan neljä tärkeää arvoa: laatu, ekologisuus, hinta ja palvelu:
- Laatu: Olemme erittäin vaativia laadun suhteen: värit ovat intensiivisiä, tekstuurit ovat mukavia, tuoksut ovat tuoreita ja herkkiä, ja tuotteet antavat pitkäkestoisen lopputuloksen.
- Ekologisuus: Aina kun mahdollista niin Avril poistaa turhat pakkaukset ja suosii isompia pakkauskokoja, jotta muovin kulutus on mahdollisimman vähäistä.
- Avril luonnonkosmetiikkasarja on Ecocert -sertifioitu. Ecocert takaa, että vähintään 95% kaikista ainesosista on luonnollisia tai luontaista alkuperää ja yli 10 % kaikista ainesosista on luomuainesosia.
- Avril ei tee koskaan eläinkokeita.

Lisätiedot

  • EAN: 3662217002283
  • Ainesosat: INCI: Aqua (Water), Glycerin, Decyl Glucoside, Centaurea Cyanus (Flower) Water*, Sodium Levulinate, Parfum (Fragrance), Sodium Benzoate, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder*, Glyceryl Undecylenate, Sodium Hydroxide, Limonene, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Dehydroacetic Acid.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Misellivesi, Vesi
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen