Miracle Hair -hiusnaamio, 120 ml

Miracle Hair -hiusnaamio, 120 ml

Normaali hinta: 16,95 €

Special Price 13,50 €

( 112,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

hajusteeton luonnonkosmetiikka
Hajusteeton hiusnaamio joka korjaa, elvyttää, vahvistaa ja samalla kosteuttaa!

Yksityiskohdat

Ylellinen hajusteeton vaurioituneiden hiusten rakennetta korjaava Unique Haircare Miracle Hair -hiusnaamio, joka sisältää muun muassa ravitsevaa luomukaritevoita!

Hiusnaamio auttaa korjaamaan, elvyttämään ja vahvistamaan hiuksia, samalla myös kosteuttaen niitä.

Käyttöohje: Levitä hiuksiin shampoopesun jälkeen. Anna vaikuttaa 5-10 minuuttia ja huuhtele huolellisesti.

Unique Haircare Tanskalaisen Unique-sarjan tuotteiden tärkein valmistusaine on paljon vitamiineja, proteiineja ja mineraaleja sisältävä luomuhera, joka vahvistaa, suojaa ja elvyttää hiusta pintaa syvemmältä. Lisäksi tuotteet sisältävät luonnonkukista ja kasveista peräisin olevia hoitavia uutteita ja öljyjä. Tuotteissa käytetyt pintakäsittelyaineet perustuvat uusiutuviin luonnonvaroihin kuten pohjoismaiset kukat, kasvit ja vilja. Sarjan tuotannossa hyödynnetään mietoja, ympäristöystävällisiä ja luonnollista alkuperää olevia puhdistusaineita, kasvipohjaisia emulgointiaineita, luomusertifioituja hydrosoleja, luomusertifioituja kasviöljyjä ja luomumaitoa. Säilöntäaineet ovat mietoja ja tuotteet sisältävät luomusertifioituja eteerisiä öljyjä ja sertifioituja reilun kaupan valmistusaineita. Kaikki tuotteet on valmistettu tuulienergiaa hyväksi käyttäen.

Unique tuotteissa ei käytetä parabeeneja, propylenglykolia, PABA-aurinkofilttereitä, synteettisiä värejä tai hajusteita, nano-ainesosia, geenimuunneltuja aineita, formaldehydejä eikä niiden johdannaisia, myrkyllisiä kemikaaleja, lanoliinia, SLS/SLES:tä, trethanolamiinia (TEA), EDTA, ureaa. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Unique hiusten- ja ihonhoitotuotteilla on seuraavat sertifioinnit: ECOCERT (luomu), CRUELTY FREE INTERNATIONAL (eläinkokeettomuus), TRE-FOR 100 % (tuulienergia). Unique on kansainvälisten Cosmoprof- kauneusmessujen Cosmoprof Green Prize voittaja. Pakkauksissa ilmoitetaan selkeästi eri sertifiointien osuudet tuotteesta.

Lisätiedot

  • EAN: 5705873771372
  • Alkuperämaa: Tanska
  • Tuotetyyppi: Hiusnaamiot
  • Ominaisuudet: hajusteeton, luonnonkosmetiikka