Mira vera, 110 ml

Mira vera, 110 ml

Normaali hinta: 49,95 €

Special Price 39,99 €

( 363,55 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

Monivaikutteinen, happipitoinen ihonhoitosuihke!

Yksityiskohdat

MiraVera on happipitoinen suihke. Se sisältää 21 tarkasti valittuja eteerisiä öljyjä, jotka antavat MiraVeralle miellyttävän harmoonisen tuoksun.

MiraVeran tärkeimmät ainesosat ovat:

Happi, eteeriset öljyt ja etanoli.
Happi: Happi on elämän eliksiiri. Happi imeytyy kehoomme pääasiassa hengityksen kautta. Happea ei elimistössä voida varastoida, vaan se on jatkuvasti mukana. Säännöllistä lisähappea iholle suositellaan, niin vanhemmille kuin nuoremmille. Happi on elintärkeä aineenvaihdunnalle. Se ehkäisee ihon vanhentumista ja sopii kasvoille, kaulalle, dekoltelle ja koko keholle. Varsinkin urheilijoille lisähappi olisi suositeltavaa suuremman hapenkulutuksen vuoksi.

Eteeriset öljyt: sisältävät luonnollisia tuoksuja sekä niillä on terveellinen vaikutus organismille. Yleensäkin, luonnon tuoksut herättävät tunteita. Kaikki nämä aineosat yhdessä vaikuttavat hyvinvointiin ja terveyteen. Iholla käytettynä se ravitsee ja lisää myös sen uudistumiskykyä.

Etanoli = puhdas alkoholi. Etanolilla on desinfioiva vaikutus, säilöntäaine tuotteessa.

MiraVera on hyvin monipuolinen ihonhoitosuihke, se sopii käytettäväksi mm.

Parranajoon ja karvanpoistoon
Arpiin
Kalpealle sekä ikääntyvälle iholle
Pigmenttiläiskiin
Selluliitille sekä heikkoon sidekudokseen
Syyliin
Epäpuhtaalle iholle, finneille, mustapäille
Erilaisiin ihovaurioihin
Käsien ja jalkojen kovettumiin

Huom! Ei saa suihkuttaa ennen auringonottoa tai solariumia. Tuote sisältää vetyperoksidia. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele huolellisesti vedellä. Vältä tuotteen suihkuttamista vaatteisiin tai hiuksiin, saattaa vaalentaa. Vetyperoksidipitoisuus 2 %.

Lisätiedot

  • EAN: 4260196682350
  • Ainesosat: INCI: Aqua (Aqua demin.), Alcohol (Ethylalcohol), Hydrogen Peroxide (< 2 %), Pinus Mugo Leaf Oil, Salvia Officinalis Oil, Pelargonium Graveolens Leaf Oil, Aniba Rosaeodora Wood Extract, Illicium Verum Fruit Oil, Cymbopogon Winterianus Herb Oil, Pinus Sylvestris Leaf Oil, Melaleuca Alternifolia Leaf Oil, Citrus Bergamia Peel Oil Expressed, Eugenia Caryophyllus Leaf Oil, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil Expressed, Juniperus Virginiana Wood Oil, Cananga Odorata Flower Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Oil, Thymus Vulgaris Oil, Carum Carvi Fruit Oil, Cupressus Sempervirens Leaf Oil, Citrus Limon Peel Oil, Santalum Album Wood Oil, Lavandula Angustifolia Herb Oil, Juniperus Communis Fruit Oil, Polyglyceryl-10 Laurate, Linalool, Limonene
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Kasvovedet