Minttumahla, 350 ml

Minttumahla, 350 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon maakunta
Mintun makuinen koivumahla on viileän viettelevä hyvinvointijuoma!

Yksityiskohdat

MINTTUMAHLA on raikas “mohitomainen” hyvinvointijuoma, joka sopii niin illanistujaisiin kuin janojuomaksi joogatunnillekin. Makeutettu kevyesti luonnonhunajalla.

Koivunmahla on luonnon oma virkistävä hyvinvointijuoma. Koivumahla on ravintoainevesi, joka keväisin herättää koivut eloon pitkän ja raskaan talven jälkeen. Se sisältää kaikki koivun heräämisen ja kasvun kannalta oleelliset ainekset, ja mahla virtaa raikkaassa juoksevassa muodossa juurista latvoihin. Koivunmahla on puhdas ja uudistuva luonnonvara. Koivunmahla sisältää hitusen fruktoosia ja glukoosia, aminohappoja, C-vitamiinia, kaliumia, kalsiumia, fosforia, magnesiumia, mangaania sekä sinkkiä. Yksittäisten hiven- ja kivennäisaineiden osuudet koivunmahlassa eivät ole kovin suuria, mutta ne ovat muodossa, josta ne imeytyvät nopeasti elimistöön ja elimistö osaa hyödyntää ne tehokkaasti.

Helsinki Wildfoodsin koivumahlajuomiin mahla tulee Porvoon puhtaista metsistä. Mahlat on myös ekologisesti pullotettu lähellä keruupaikkaa Porvoossa. Mahlat on lämpökäsitelty säilyvyyden ja laadun takaamiseksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 6430060710283
  • Ainesosat: Ainesosat: Koivunmahla, viherminttu 5g/L, hunaja, sitruunahappo.
  • Alkuperämaa: Suomi
  • Tuotetyyppi: Koivunmahla, Terveysjuomat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, maakunta