Mineraalimeikkipohja, Cool 03, 10 g

Mineraalimeikkipohja, Cool 03, 10 g

Normaali hinta: 31,95 €

Special Price 27,16 €

( 2 716,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka maakunta vegaaninen

“Unelma levittää ja tuoda luonnollista tasoitusta ja peittävyyttä, plussaa monta eri sävyvaihtoehtoa! Iho jää kuulaan näköiseksi”

- Suvi

Yksityiskohdat

Flow Kosmetiikka-sarjan KORENTO on kotimainen, premium-laatuinen luonnonkosmetiikan meikkisarja. Korento-sarjan on kehittänyt suomalaisen Flow Cosmetics-luonnonkosmetiikkayrityksen perustaja Riitta Jänkälä. Sarja sisältää edustavan kimaran meikkipohjatuotteita sekä huuli- ja poskivärejä. Suurin osa Korento-tuotteista on vegaanisia ja tuotteiden kaikki raaka-aineet ovat Cosmos- ja Ecocert-hyväksyttyjä. Kaikki Korento-tuotteet valmistetaan alusta asti ja pakataan Flow Cosmeticsin pientehtaalla Riihimäellä.

Korento-tuotteissa komeilevat erittäin laadukkaat pigmentit. Korento-meikkituotteissa yhdistyvätkin laadukkaan värikosmetiikan hyödyt sekä ihonhoidolliset tavoitteet. Korento-tuotteet sisältävät vitamiinirikkaan, antioksidanttisen ja ihoa kosteuttavan Berry Active Complex-marjaöljy-yhdisteen, jonka pääosassa loistavat Pohjolan marjojen aktiiviaineet (lukuunottamatta mineraalipohjia ja irtopuuteria).

Lisätiedot

 • EAN: 6430028393619
 • Ainesosat:

  INCI:
  MICA*, HYDROGENATED LECITHIN*, CI 77947*, CI 77891*, CI 77492*, CI 77491*, CI 77499*

  * Ecocert- or COSMOS-certified ingredient

 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Mineraalimeikkipohja
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, maakunta, vegaaninen