Mexico, suodatinkahvi, dark roast, 250 g

Mexico, suodatinkahvi, dark roast, 250 g
8,95 €
( 35,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Hasta la victoria, siempre! - Chiapasin kahvi vahvistaa

Yksityiskohdat

"Tämä kahvi viljellään Reilun kaupna periaattein kaakkois-Meksikon vuoristossa, Chiapasin osavaltiossa. Se on maultaan hedelmällinen, suklainen ja keskihapokas pehmeän tumma suodatinkahvi.

Vuonna 2014 perustettu Papu on Jyväskyläläinen pienpaahtimo, jonka missio on tarjota mitä parhainta kahvia, kestävin periaattein. Papun kahvit ovat tuoreita, ne paahdetaan tilauksesta. Laadukas käsityö ja huolellinen paahtoasteen valinta takaavat vahvat aromit. Papun käyttämä kahvi on kotoisin sille ominaisesta ympäristöstä. Se kasvaa korkealla, poimitaan käsityönä, kypsänä ja viljellään ilman ilman kemiallisia lannoitus- ja torjunta-aineita. Kahvit ovat kotoisin sosiaalisesti ja ekologisesti kestäviltä pientiloilta ja viljelijöiden omilta yhteisöiltä. Jäljitettävyys on helppoa ja koko ketju on läpinäkyvä.

Tutkitusti kahvin antioksidantit lievittävät oksidatiivista stressiä ja sen kofeiini kohentaa mielentilaa ja lisää suorituskykyä.

Kahvilla saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. "

Lisätiedot

  • EAN: 6430055460124
  • Ainesosat: 100% luomulaatuinen arabica-kahvipapu
  • Alkuperämaa: Meksiko
  • Tuotetyyppi: Tummapaahtoinen kahvi