Meta Mate, 500 g

Meta Mate, 500 g
19,90 €
( 39,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu

Megamakoisa Meta mate

Yksityiskohdat

Maten ystävän ehdoton valinta on Meta mate 1! Tämä järjestysnumeroltaan ihka ensimmäinen Meta mate ihastuttaa laadullaan ja maullaan. 

"Brasilialainen luksusmate tehdään viimeisen päälle ja on tuoreinta mahdollista yerba matea. Voit haistaa ja maistaa sen tuoreuden. Luomu matetee, jota tästä saat, on puhdasta vihreää kultaa. Joko kehuimme tarpeeksi? Ehkä emme, mutta maista itse :)"

Mieltymyksesi mukaan voit nauttia tätä yerba matea kylmänä tai kuumana. Miedon makunsa ansiosta tämä mahtijuoma sopii mainiosti aloitteleville maten juojille. Siemaise siis oitis tätä ehtaa vihreää kultaa kurkkuusi ja ihastu ainiaaksi!

MATE IN FINLAND. Matelaituri ei ole mikä tahansa laituri vaan ainutlaatuinen askeltamispohja, jonka lankkuja pitkin perinteinen eteläamerikkalainen mahtijuoma matee harppoo Pohjolan perukoille: lisää vain puhdas vesi ja voittamaton voimajuomasi on valmis siemailtavaksi! 
Puhdas, suomalainen vesi on innoittaunut Matelaiturin tuotteiden nimiä aina järvistä jokiin ja rantaluotoihin, majakkasaarista pohjoisiin kahlaajalintuihin. Matelaiturin tuotteet kuulostavatkin tutuilta, herättävät muistoja ja tunteita. Tätä kautta monelle vielä eksoottinen, mutta vaikutuksiltaan erinomainen argentiinalainen matee-juoma vielä löytää oman jalansijansa maamme kamaralla. 

Lisätiedot

 • EAN: 7896328200825
 • Ainesosat:

  Ainesosat:

  Meta mate 1, luomu.

  Ingredienser:

  Meta mate 1, organisk.

 • Alkuperämaa: Brasilia
 • Tuotetyyppi: Maté
 • Ominaisuudet: luomu