Merenneidon pesupähkinät, 150 g

Merenneidon pesupähkinät, 150 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

biohajoava
Pyykit puhtaaksi pähkinöiden avulla!

”Pesupähkinät pesevät pyykit puhtaaksi ja jättävät niihin miellyttävän tuoksun, täysin ilman turhia kemikaaleja tms. Eikä ole pelkoa konetta ja luontoa rasittavista fosfaateista sun muista. Hauskaa on myös se, että tämän pesuaineen joutumista lapsukaisen vääriin käsiin ei tartte sydän syrjällä pelätä, vaikkei tietysti sekään suotavaa ole, mutta pesupähkinöissä tuskin on "vakavan silmävaurion vaaraa" tai muuta pelottavaa mitä kaupan pesuaineissa yleensä on.

Ja ehdotonta plussaa myös tietty edullinen hinta! :)”

- Karoliina, Tampere

Yksityiskohdat

Ympäristö- ja ihoystävällinen “pesuaine”, joka ei kuluta tekstiilejä.

Pesupähkinä (Sapindus Mukorossi) on peräisin Himalajan vuoristoalueelta, jossa ne kasvavat luonnonvaraisina. Intiassa ja Nepalissa pesupähkinöitä on käytetty jo satojen vuosien ajan pyykinpesuun ja henkilökohtaiseen hygieniaan. Keräys tapahtuu hellävaraisesti, jopa satoja vuosia vanhoja puita vahingoittamatta. Koko tuotantoprosessi on luonnonmukainen, energiaa säästävä ja vuorovaikutuksessa yhdessä luonnon ja paikallisten ihmisten kanssa. Pesupähkinät ovat uusiutuva luonnonvara, joka ei kuormita vesistöjä ja meriä, kuten tavalliset pesuaineet.

Operaatio Merenneito on WWF:n suurkampanja Itämeren pelastamiseksi. Rehevöityminen pilaa omaa Itämertamme. Myös sisävesien tila vaikuttaa merien tilaan: sisävesien kautta meriin kulkeutuu esimerkiksi rehevöittäviä ravinteita. "Ihminen tarvitsee merta. Meri tarvitsee ihmistä.", kuten Operaatio Merenneidon tunnuslause kuuluu. Kaikki yhdessä voimme pelastaa upean mutta sairaan Itämeren! Käyttämällä Merenneidon pesupähkinöitä tuet operaatio merenneitoa.

Merenneidon pesupähkinät ovat OneCert European Organic Regulations (EU 2092/91) sertifioitua laatua ja luonnonmukaista maataloustuotantoa

Lisätiedot

  • EAN: 6420615330158
  • Alkuperämaa: Intia
  • Ominaisuudet: biohajoava