Men Active long lasting -roll-on-deodorantti, 50 ml

Men Active long lasting -roll-on-deodorantti, 50 ml
10,90 €
( 218,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luonnonkosmetiikka vegaaninen
Pitkäkesoista pitoa kainaloihin!

Yksityiskohdat

Speick Men Active Deo roll-on virkistää ja pitää ihon raikkaana pitkään. Kainalot pysyvät hyvän tuoksuisina koko päivän luonnollisen salviauutteen avulla. Deodorantti antaa ihon hengittää ja se sopii myös herkkäihoisille. Saatavana myös spray deodoranttina.

Kaikissa Speickin tuotteissa on raaka-aineena ihoa rauhoittavaa alppien valeriaanaa (Valeriana celtica) eli Speick-kasvia.
Vegaaninen.

Speickin tuotteet ovat 100 % luonnon raaka-aineista valmistettuja, eikä niissä ole silikoneja, mineraaliöljypohjaisia aineita, eikä synteettisiä hajusteita, väri- tai säilöntäaineita. Tuotteet sopivat myös vegaaneille ja ne ovat allergiatestattuja.

Lisätiedot

  • EAN: 4009800003835
  • Ainesosat:

    Ingredients (INCI): Aqua, Alcohol, Trietyl Citrate, Glyserin, Saccharomyces Ferment, Glyseryl Caprate, Salvia Officinalis Leaf Extract, Beta Vulgaris (Beet) Root Extract, Hydrolyzed Corn Starch, Linoleic Acid, Linolenic Acid, Valeriana Celtica Extract, Calendula Officinalis Flower Extract, Poria Cocos Extract, Phragmites Kharka Extract, Parfum, Xanthan Gum, Hectorite, Lactic Acid, Benzyl Benzoate, Citral, Citronellol, Farnesol, Geraniol, Limonene, Linalool

  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Roll-on deodorantit
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luonnonkosmetiikka, vegaaninen