Melt in aurinkosuojavoide (aurinkovoide), 100 ml

Melt in aurinkosuojavoide (aurinkovoide), 100 ml
29,95 €
( 299,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Upeasti levittyvä, luonnollinen aurinkosuojavoide ei jätä ihoa valkoiseksi!

Yksityiskohdat

Biosolis Melt-In aurinkosuojavoide levittyy iholle upeasti eikä jätä ihoa valkoiseksi. Ei sisällä sinkkioksidia. Pakkaus on ekologinen ja ilmatiivis.

KÄYTTÖ:

Levitä runsas määrä voidetta kaikille auringolle altistuville ihoalueille. Lisää tarvittaessa. Biosolis-aurinkosuojatuotteet ovat vettä hylkiviä, mutta vedessä vietetyn ajan jälkeen voiteen lisääminen on suositeltavaa. Vältä kosketusta silmien kanssa. Vain ulkoiseen käyttöön. Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Kasveista ja mineraaleista koostuva BIOSOLIS Aurinkotuotelinja on suunniteltu hoitamaan ihoa luonnollisesti ja takaamaan iholle optimaalisen suojan auringon säteiltä. Tuotesarja täyttää kaikki EU:n aurinkotuotteita koskevat säädökset ja sisältää vain mineraalifilttereitä. Tuotteet eivät sisällä nanopartikkeleita. Erinomaisen aurinkosuojan lisäksi BIOSOLIS –aurinkotuotteet sisältävät luomutuotettua, ihoa kosteuttavaa aloe veraa. Ne on suunniteltu myös täyttämään seuraavat kriteerit:

• Vain luonnollisia mineraalifilttereitä, ei nanopartikkeleita
•Laadukkaat aurinkosuojatuotteet koko perheen käyttöön ja kaikille ihotyypeille
•Luonnollisten, terveyttä tukevien ainesosien käyttö
Luonnonkosmetiikkasertifiointi: COSMEBIO

Lisätiedot

 • EAN: 5425001842551
 • Ainesosat:
  INCI: 

  Brassica Campestris Seed Oil*, Caprylic/Capric Triglyceride, Dicaprylyl Carbonate, C10-C18 Triglycerides, Sesamum Indicum Seed Oil*, Titanium  Dioxide, Pongamia Glabra Seed Oil, Diethyl Sebacate, Hydrogenated Castor Oil, Stearic Acid, Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate, Tocopherol, Aluminum hydroxide, Parfum, Citronella, Limogene, Linalool

  * = Ainesosat peräisin luomuviljelystä

  100% ainesosista ovat luonnosta peräisin.
  43.70% kaikista ainesosista on luomuviljeltyjä
 • Alkuperämaa: Belgia
 • Tuotetyyppi: Aurinkosuoja
 • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen