Silmämeikinpuhdistusaine (Eye Make-up Remover), 100 ml

Silmämeikinpuhdistusaine (Eye Make-up Remover), 100 ml
16,95 €
( 169,50 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Öljytön silmämeikinpoistoaine, joka poistaa tehokkaasti ja käden käänteessä myös vedenkestävän ja vahvan meikin.

Yksityiskohdat

Neal's Yard Remedies -sarjan Silmämeikinpoistoaine (Eye Make-up Remover) on koostumukseltaan hyvin hellävarainen, öljytön silmämeikinpoistoaine. Se poistaa tehokkaasti ja käden käänteessä myös vedenkestävän ja vahvan meikin.

Neal's Yard Remedies -sarjan Silmämeikinpoistoaine kosteuttaa ja hoitaa samalla ripsiä ja silmänympärysihoa. Sisältää rauhoittavaa ja ravitsevaa damaskuksen ruusua, antioksidanttirikasta valkoista teetä, pehmentävää aloe veraa ja silottavia tri-peptidejä.

Se sopii kaikille ihotyypeille. Vegaaninen valinta - Sinun ja ympäristönkin parhaaksi. Testaa ja tykästy!

Luonnonkosmetiikan pioneeri Englannista - legendaariset Neal’s Yard Remedies  -luonnonkosmetiikkatuotteet nyt kätesi ulottuvilla! Kahmalokaupalla kehuja kerännyt Neal’s Yard Remedies (NYR) on yksi Englannin vanhimmista luonnonkosmetiikkayrityksistä - todellinen ekotuotteiden pioneeri. Neal’s Yard Remedies -yrityksen juuret ulottuvat vuoteen 1981 Lontoon Covent Gardeniin.

Neal’s Yard Remedies -sarjan kantavana ajatuksena on valmistaa ihoa kokonaisvaltaisesti hoitavia, luomuviljellyistä raaka-aineista valmistettuja tuotteita. Korkealaatuisella, huippuraaka-aineita hyödyntävällä sarjalla onkin Soil Association- sertifikaatti, joka valvoo tarkasti luomuaineiden osuuksia; tuotteiden aineksista vähintään 95 % on luomuviljeltyjä.

Neal’s Yard Remedies yrityksenä on niittänyt mainetta myös eettisyytensä, ekologisuutensa ja läpinäkyvyytensä ansiosta. Kaikki tuotteensa valmistetaan Englannissa omassa ekologisessa tehtaassa ja suurin osa käytetyistä kasveista viljellään luomulaatuisesti itse.

Neal’s Yard Remedies - tuotteet saavat tehonsa laadukkaista kasviöljyistä ja eteerisistä öljyistä, joilla on ihonhoidon ohella vahvat aromaterapeuttiset vaikutukset.

Lisätiedot

  • EAN: 98400017995
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Meikinpoisto, Silmämeikin puhdistus
  • Ominaisuudet: luonnonkosmetiikka, vegaaninen