Meditaatiotee Vesi, valkoinen , 50 g

Meditaatiotee Vesi, valkoinen , 50 g

Normaali hinta: 10,95 €

Special Price 7,99 €

( 159,80 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Kukkea teenautinto mielen virtaamisen tueksi!

Yksityiskohdat

Luomu teesekoitus, joka tukee luovuutta ja mielen virtausta.

Aistikas tee-nautinto arjen pyörteisiin, kun tuntuu että asiat pyörivät kehää ja takkuavat. Hengahdä hetkeksi kupposen äärelle ja päästä mielesi virtaamaan uusille poluille tämän lempeän teen avulla.

Tässä teesekoituksessa pohjalla komeilee valkoinen tee yhdessä vihreän jasmiiniteen kanssa. Näillä molemmilla teelaaduilla on antioksidanttisia ominaisuuksia ja ne myös tekevät hyvää mm.virtsateille, rasva-aineenvaihdunnalla, sydän-terveydelle, henkiselle jaksamiselle ja suorituskyvylle, suunterveydelle sekä kognitiiviselle suorituskyvylle. Lisäksi mukana loistaa tulsi eli pyhä basilika, joka tukee henkistä ja fyysistä suorituskykyä, hengitysteitä, immuniteettia ja sydäntä. Myös mukana on tunteitakin tasapainottavat ruusun terälehdet joilla on myös antioksidanttisia, immuniteettia ja ruoansulatusta hoivaavia vaikutuksia. Makunsa mukaan antaa myös lakritsanjuuri, joka lisäksi hyvää tekee ruoansulatuselimistölle, hengitysteille, nivelille, iholle ja immuniteetille. Lisäksi mukana ovat myös raikas sitruunanruoho sekä amarantti.

Tämän teen valmistuksessa ei luonto likaannu! Kyseessä biodynaaminen luomu tee, joka ei sisällä torjunta-ainejäämiä ja tuotanto tapahtuu tiukasti reilun kaupan periaatteita noudattaen. Juodaan maailmaa paremmaksi - kuppi kerrallaan!

Käyttö-suositus: Haudutus: 3 - 4 min 85 °C

Nauti kylmänä tai kuumana! Ihastu ainiaaksi!

Les Jardins de Gaïa Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Lisätiedot

  • EAN: 3582816002562
  • Ainesosat: valkoinen tee*, vihreä jasmiinitee*, sitruunaruoho*, tulsi*, lakritsijuuri*, ruusunterälehdet*, amarantti*. *luomu. Sisältää lakritsia: kohonneesta verenpaineesta kärsivien on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. *Peräisin luomuviljelystä.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Teelajitelmat
  • Ominaisuudet: luomu