Meditaatiotee Serenity, yrtti , 100 g

Meditaatiotee Serenity, yrtti , 100 g

Normaali hinta: 17,95 €

Special Price 13,90 €

( 139,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Kofeiiniton luomuviettelys kiireen keskelle!

Yksityiskohdat

Kiireen katkaisuun avuksesi lempeä kofeiiniton luomu tee.

Kun maailma myllertää ja tuntuu että seinät kaatuvat päälle, on suotavaa pitää pieni rentoutumishetki. Mikä sen mainiompi tapa katkaista hälinä on kuin pitää pieni teepaussi ja tuoda mieli hyvään, rauhaisaan paikkaan ja olotilaan itsessä.

Tässä korkea-arvoisessa teesekoituksessa makuhermojasi heläyttelee tasapainoisen maukaat hunajapensaan kukat. Lisäksi teessä komeilee mineraalirikas moringa, joka myös verensokeria tasapainoittavasta vaikutuksestaan tunnetaan. Sekä lisäksi bukko-kasvi, joka myöskin alempia virtsateitä hellii. Unohtamatta makeaa lakritsinjuurta joka lisäksi hyvää tekee ruoansulatuselimistölle, hengitysteille, nivelille, iholle ja immuniteetille. Lisänä vielä iloa tuomassa ruiskaunokin kukat sekä sitruunankuori.

Tämän teen valmistuksessa ei luonto likaannu! Kyseessä biodynaaminen luomu tee, joka ei sisällä torjunta-ainejäämiä ja tuotanto tapahtuu tiukasti reilun kaupan periaatteita noudattaen. Juodaan maailmaa paremmaksi - kuppi kerrallaan!

Käyttö-suositus: Haudutus: 5 - 10 min 95 °C

Nauti kylmänä tai kuumana! Ihastu ainiaaksi!

Les Jardins de Gaïa Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Lisätiedot

  • EAN: 3582816002920
  • Ainesosat: hunajapensaan kukat*, moringa*, bukko*, sitruunankuori*, lakritsijuuri*, ruiskaunokin terälehdet*. Sisältää lakritsia: kohonneesta verenpaineesta kärsivien on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. *Peräisin luomuviljelystä.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Teelajitelmat
  • Ominaisuudet: luomu