Meditaatiotee Maa, oolong , 100 g

Meditaatiotee Maa, oolong , 100 g

Normaali hinta: 17,95 €

Special Price 13,90 €

( 139,00 € / kg )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Maanläheinen teenautinto jaksamisen tueksi!

Yksityiskohdat

Luomu tee arjen sinnikkyyden ja maadoittumisen tueksi.

Ylellinen ja maukas teesekoitus saa sinut jaksamaan vielä vähän enemmän ja paremmin. Tee-hetki, joka virittää vastustuskykyä vielä hieman vahvemmaksi ja luo sinnikkyyttä päivääsi. Boostaa siis itsesi uudelle tasolle tällä maanmainiolla teejuomalla.

Pohjalla komeilee oolong-tee, joka myös antioksidanttisesti elimistöä vahvistaa sekä edistää termogeneesiä eli rasvanpolttoa. Lisänä mukana häärää viinirypäleen puristusmassa, josta immuniteettikin iloitsee. Sekä mausteinen inkivääri joka mm.edistää hengitysteiden terveyttä, vahvistaa immuniteettia, helpottaa aamupahoinvointia, auttaa ylläpitämään nivelten liikkuvuutta, auttaa matkapahoinvointiin, vahvistaa sydäntä ja parantaa ruuansulatusta. Mukana myös pikantti kurkuma buustaten maksan, hengitysteiden, nivelten, luiden ja hermoston hyvinvointia. Ja iki-ihana ruusunmarja joka immuniteettiä vahvistaa ja tukee nivelten, hengitysteiden ja ruuansulatuksen hyvinvointia. Ja makua tuomassa maukas lakritsanjuuri joka lisää myös vastustuskykyä, parantaa ruuansulatusta, vaikuttaa suotuisasti ihon, nivelten ja luiden terveyteen, antaa energiaa ja tekee hyvää virtsa- ja hengitysteille sekä pikantti mustapippuri joka tukee mm. immuniteettia, ihon hyvinvointia, maksan ja hengitysteiden hyvinvointia, ruoansulatusta ja hermoston toimintaa. Lisänä mukana myös kanervankukka joka hellii virtsateita ja auttaa rentoutumaan. Sekä makua ja väriä tuomassa porkkananpalat. 

Tämän teen valmistuksessa ei luonto likaannu! Kyseessä biodynaaminen luomu tee, joka ei sisällä torjunta-ainejäämiä ja tuotanto tapahtuu tiukasti reilun kaupan periaatteita noudattaen. Juodaan maailmaa paremmaksi - kuppi kerrallaan!

Käyttö-suositus: Haudutus: 3 min 95 °C

Nauti kylmänä tai kuumana! Ihastu ainiaaksi!

Les Jardins de Gaïa Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Lisätiedot

  • EAN: 3582816002722
  • Ainesosat: oolong-tee*, viinirypäleen puristusmassa*, inkivääri*, porkkananpalat*, kurkuma*, ruusunmarja*, lakritsijuuri*, mustapippuri*, kanervankukka*. Sisältää lakritsia: kohonneesta verenpaineesta kärsivien on vältettävä tuotteen liiallista nauttimista. *Peräisin luomuviljelystä.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Teelajitelmat
  • Ominaisuudet: luomu