Meditaatiotee Ilma, vihreä , 80 g

Meditaatiotee Ilma, vihreä , 80 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu
Kuin kepeä tuulenhekäys kupissa - kohottaa arjen yläpuolelle!

Yksityiskohdat

Lempeä luomutee arjen virkistykseksi.

Maukas ja korkea-arvoinen teesekoitus avuksesi arjen junnaamiseen. Tee-hetki kaiken keskellä auttaa virittämään aistisi uuteen uskoon ja jo raskas olo väistyköön. Kohota itsesi korkeuksiin ja anna mielen liihoitella kuin päiväperhonen tämän maanmainion teen avulla.

Pohjalla komeilee mainetta niittänyt luomu vihreä tee, joka myös tekee hyvää mm.virtsateille, rasva-aineenvaihdunnalla, sydän-terveydelle, henkiselle jaksamiselle ja suorituskyvylle, suunterveydelle sekä kognitiiviselle suorituskyvylle. Lisänä kirmaa mm.tunteitakin tasapainottavat ruusun terälehdet, joilla myös antioksidanttisia, immuniteettia ja ruoansulatusta hoivaavia vaikutuksia on. Sekä seljankukka, joka tukee elimistön puhdistumista sekä hoivaa elimistöä antioksidanteillaan. Ja bukko-kasvi, joka myös virtsateitä hellii. Ja vielä joukossa loistaa myös orvokinkukat, jotka hoivaavat ihoa, hengitysteitä ja ruoansulatusta.

Tämän teen valmistuksessa ei luonto likaannu! Kyseessä biodynaaminen luomu tee, joka ei sisällä torjunta-ainejäämiä ja tuotanto tapahtuu tiukasti reilun kaupan periaatteita noudattaen. Juodaan maailmaa paremmaksi - kuppi kerrallaan!

Käyttö-suositus: Haudutus: 3 - 4 min 80 °C

Les Jardins de Gaïa Koillis-Ranskalainen Les Jardins de Gaïa on teetalona luomun ja Reilun kaupan pioneeri. Heidän filosofiansa on kunnioittaa ihmisiä ja luontoa, samalla valmistaen tinkimättömästi paraslaatuista teetä. Upeimmat teelaadut ja makuelämykset syntyvät rikkaasta maaperästä ja monimuotoisesta luonnosta, ikiaikaisen osaamisen ja tradition kautta. Vuonna 1994 perustettu Les Jardins de Gaïa on alusta asti tehnyt aktiivisesti työtä edistääkseen luonnonmukaista viljelyä, reilua kauppaa ja kestävää kehitystä ympäri maailman. Gaïa tekee pitkäaikaisia sopimuksia viljelijöiden kanssa ja luo taloudellisen vakauden mm. ennakkomaksuilla ja hinta- ja ostomäärätakuilla sekä tukee pieniä osuuskuntia ja paikallisia hankkeita ympäristön ja ihmisten hyväksi. Reilun kaupan projekteja on käynnistetty Intiassa, Kiinassa, Afrikassa ja Itä- ja Kaakkois-Aasiassa. Les Jardins de Gaïan tuotteet kantavat ansaitusti useita arvostettuja ja luotettavia sertifikaatteja: ECOCERT/AB (luomu), DEMETER (biodynaaminen viljely) ja MAX HAVELAAR (Reilu kauppa). Gaïalla on tällä hetkellä enemmän Max Havelaar Reilun kaupan sertifioituja tuotteita kuin yhdelläkään toisella yrityksellä Ranskassa.

Lisätiedot

  • EAN: 3582816002821
  • Ainesosat: vihreä tee*, ruusun terälehdet*, seljankukka*, bukko*, orvokinkukat*. *Peräisin luomuviljelystä.
  • Alkuperämaa: Ranska
  • Tuotetyyppi: Teelajitelmat
  • Ominaisuudet: luomu