Mausteinen pähkinäpatukka, marrakesh nomad, 30 g

Mausteinen pähkinäpatukka, marrakesh nomad, 30 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu
Nyt nakerretaan voimaa vartaloon!

Yksityiskohdat

Positiivista energiaa elämääsi rouskaiset käden käänteessä tästä huikean herkullisesta patukasta, joka on valmistettu parhaista luomupähkinöistä ja kurpitsansiemenistä.

Mukavan makuinen makunautinto on suolaisenmakea suuhunpantava, joka saa pikkunälän hellittämään. Tässä marrakeshiläisittäin maustetussa patukassa makuhermoja helisyttelevät mm. kurkuma, inkivääri, kaneli, kardemumma ja neilikka. Herkkupatukka on makeutettu makoisalla luomuhunajalla.

Just Nuts-pähkinäpatukat ovat totta tosiaan tervetullut uutuus patukkarintamalla - näissä aivan ainutlaatuista on se, että nämä eivät ole pelkkää makeaa vaan mukana on myös mausteisen suolaista vivahdetta. Neljä nasevaa nautintoa - haukkaa vaikka kaikkia!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 8718309920753
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Maapähkinä*, kurpitsansiemen*, hunaja*, cashew*, suola, mustapippuri*, inkivääri*, kaneli*, kumina*, korianterinsiemen*, kurkuma*, kardemumma*, neilikka*, lipstikanjuuri*, paprika*, maustepippuri*

    * = Luomulaatua
  • Alkuperämaa: Alankomaat
  • Tuotetyyppi: Energia- ja proteiinipatukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu