Maté-juoma, "Krafstoff", 500 ml

Maté-juoma, "Krafstoff", 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon vegaaninen
"Se, mikä maistuu hyvältä, juodaan mielellään."

"Mate-juoma, "Krafstoff" Paras janojuoma, joka myös piristää. Hinta-laatu-määrä-suhde on aivan loistava! Tykkään erityisesti siitä, että tämä juoma on kuplivainen, ei liian makea ja sammuttaa suuremmankin janon. Ja isona plussana on ostajalle tyhjänäkin hyödyllinen, erinomaisen kokoinen lasipullo, jonka voi täyttää vaikka lähdevedellä!"

- Hanna

Yksityiskohdat

Club-maté virkistää kehoa ja mieltä. Club-maté tehdään nimittäin mateesta – tuhansia vuosia vanhasta eteläamerikkalaisesta aarniometsäkasvista. Luonnon ainutlaatuinen sekoitus piristeitä vaikuttaa välittömästi. Se on loistoluokan Maté-juoma. Maku on todellakin voimakas ja piristävä. Vähän niin kuin Soft Drink, muttei niin makea. Ainutlaatuinen sekoitus kofeiinia ja yrttejä virkistää, maistuu ja piristää.

Vuodesta 1898 oli Herra Georg Latteierilla Dietenhofenissa pieni juomafirma. Eräässä näyttelyssä vuonna 1924 huomasi hän ns. ”Sekt-Bronten” (Sekt on saksalaistyyppinen kuohuviini). Hän hankki lisenssin tämän juoman valmistamiseen ja myyntiin tällä alueella (siis Dietenhofenissa). Näin syntyy Club Maté.

Club maté-kuomien raaka-aine on peräisin Etelä-Amerikasta. Matee on tärkein nautintoaine Etelä-Amerikan etelä- ja keskiosassa. Sitä ovat käyttäneet alkuperäiskansat ammoisista ajoista lähtien. Myös vaeltavat eurooppalaiset ovat sen löytäneet. Se on auttanut kestämään monia rasituksia.

Club maté-juomat tehdään omalla menetelmällä tiivisteestä puhtaan kristallisokerin avulla. Koska isolla alueella Etelä-Amerikassa sitä juodaan kansallisjuomana, ei ole ihme että Matéa kutsutaan myös vihreäksi kullaksi sen valtavan myynnin ja kulutuksen takia luonnollisena, piristävänä, juomana.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 4029764001814
  • Ainesosat: Ainesosat: Vesi, sokeri, maté-uute, sitruunahappo, kofeiiniaromi, luonnolliset aromit, sokerikulööri, hiilihappo
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Limonadit, Mate
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, vegaaninen