Maté-juoma, 500 ml

Maté-juoma, 500 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon vegaaninen
"Club-maté vaikuttaa ihmeesti!”

"Maté-juoma on ikuinen kestosuosikkini. Raikasta ja virkistävää - juo ittes mukavaksi!"
- Leena

Yksityiskohdat

Club-maté virkistää kehoa ja mieltä. Club-maté tehdään nimittäin mateesta – tuhansia vuosia vanhasta eteläamerikkalaisesta aarniometsäkasvista. Luonnon ainutlaatuinen sekoitus pirteyttää välittömästi. Se on loistoluokan Maté-juoma. Maku on todellakin voimakas ja virkeyttävä. Vähän niin kuin Soft Drink, muttei niin makea. Ainutlaatuinen sekoitus kofeiinia ja yrttejä virkistää ilman levottomuutta, maistuu ja piristää.

Vuodesta 1898 oli Herra Georg Latteierilla Dietenhofenissa pieni juomafirma. Eräässä näyttelyssä vuonna 1924 huomasi hän ns. ”Sekt-Bronten” (Sekt on saksalaistyyppinen kuohuviini). Hän hankki lisenssin tämän juoman valmistamiseen ja myyntiin tällä alueella (siis Dietenhofenissa). Näin syntyy Club Maté.

Club maté-kuomien raaka-aine on peräisin Etelä-Amerikasta. Matee on tärkein alkaloidinen nautintoaine Etelä-Amerikan etelä- ja keskiosassa. Sitä ovat käyttäneet alkuperäiskansat ammoisista ajoista lähtien. Myös vaeltavat eurooppalaiset ovat sen löytäneet. Se on auttanut kestämään monia rasituksia.

Piristävä vaikutus perustuu pieneen määrään kofeiinia/mateiinia, jota siinä on jokaiselle terveellinen määrä.

Club maté-juomat tehdään omalla menetelmällä tiivisteestä puhtaan kristallisokerin avulla. Koska isolla alueella Etelä-Amerikassa sitä juodaan kansallisjuomana, ei ole ihme että Matéa kutsutaan myös vihreäksi kullaksi sen valtavan myynnin ja kulutuksen takia luonnollisena, piristävänä, puhdistavana juomana.

HUOMAATHAN, että myymälöissämme tämä juoma maksaa pullopantin (0,10 euroa) verran enemmän kuin verkkokaupassamme. Tämä johtuu siitä, ettemme teknisistä syistä johtuen saa (toistaiseksi) lisättyä verkkokaupassamme pullopanttia tuotteen hintaan. Myymälähinnan saat siis selville lisäämällä pantin hinnan verkkokaupassamme ilmoitettuun hintaan.

Lisätiedot

  • EAN: 4029764001807
  • Ainesosat: Vesi, sokeri, maté-uute, sitruunahappo, kofeiiniaromi, luonnolliset aromit, sokerikulööri, hiilihappo.
  • Alkuperämaa: Saksa
  • Tuotetyyppi: Limonadit, Mate
  • Ominaisuudet: laktoositon, vegaaninen