Matcha-teejauhe, 40 g

Matcha-teejauhe, 40 g

Normaali hinta: 17,65 €

Special Price 11,99 €

( 299,75 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu vegaaninen
Terhakan terveellinen Matcha-teejauhe ruoanlaittoon ja teejuomaksi!

Yksityiskohdat

Huom! Tämän tarjouserän viimeinen myyntipäivä on 31.8.2018

Tässäpä terveytesi tueksi sekä makuhermojasi helisyttelemään premium-luokan hienojakoinen matcha, joka on kerrasssaan ihanteellinen juomien sekä kotileivonnaisten ja ruokien valmitukseen. Lisäämällä ripaus Matchaa saat ainutlaatuista makua ja uskomatonta väriä ruokiisi. Testaa ja tykästy!

Ammattiataidolla ja suurella sydämellä valmistettu luomutee sisältää ainostaan tuoreimpia mahdollisia aineksia, mikä puolestaan takaa teen ainutlaatuisen aromin ja korkean premium laadun.

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle edulliset vaikutukset ovat äärimmäisen monipuoliset.

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä. Vihreän teen teen tehoaine on Vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten.

Matcha:n kofeiinipitoisuus:
Matcha-jauhe sisältää kofeiinia 32 mg / annos, kun yhteen annokseen käytetään matcha-jauhetta noin yhden gramman verran. Vertailun vuoksi: kahvihan sisältää kofeiinia 80mg/ 1,25 dl.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5021554988519
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreä tee jauhe*.*=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Japani
  • Tuotetyyppi: Matcha, Vihreä tee
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, vegaaninen