Matcha-teejauhe, 40 g

Matcha-teejauhe, 40 g
17,65 €
( 441,25 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luomu vegaaninen
Terhakan terveellinen Matcha-teejauhe ruoanlaittoon ja teejuomaksi!

"Sen lisäksi, että matcha on aivan mielettömän ihana virkistävä aamujuoma kauramaitoon tehtynä sopii se myös hyvin gluteenittomien pannukakkujen tekoon. Lopputulos on ihanan vihreä ja maku mitä mainioin :)"

- Mira

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi sekä makuhermojasi helisyttelemään premium-luokan hienojakoinen matcha, joka on kerrasssaan ihanteellinen juomien sekä kotileivonnaisten ja ruokien valmitukseen. Lisäämällä ripaus Matchaa saat ainutlaatuista makua ja uskomatonta väriä ruokiisi. Testaa ja tykästy!

Ammattiataidolla ja suurella sydämellä valmistettu luomutee sisältää ainostaan tuoreimpia mahdollisia aineksia, mikä puolestaan takaa teen ainutlaatuisen aromin ja korkean premium laadun.

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä, jota on käytetty perinteisesti osana teeseremoniaa ja buddhalaismunkkien meditaatioharjoituksia. Japanilaisessa teeperinteessä matcha on kaikkein arvostetuin tee, koska sen terveydelle edulliset vaikutukset ovat äärimmäisen monipuoliset.

Matcha on hienoksi jauhettua vihreää teetä. Vihreän teen teen tehoaine on Vihreä tee-uute, jota käytetään tasoittamaan mielen kuohuja ja vahvistamaan psyykkistä suorituskykyä. Tämän lisäksi antioksidanttisesti vaikuttavan vihreän tee-uutteen on tutkittu vaikuttavan suotuisasti kolesteroliin, suun terveyteen ja verisuonten joustavuuten.

Matcha:n kofeiinipitoisuus:
Matcha-jauhe sisältää kofeiinia 32 mg / annos, kun yhteen annokseen käytetään matcha-jauhetta noin yhden gramman verran. Vertailun vuoksi: kahvihan sisältää kofeiinia 80mg/ 1,25 dl.Lisätiedot

  • EAN: 5021554988519
  • Ainesosat: Ainesosat: Vihreä tee jauhe*.*=luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Japani
  • Tuotetyyppi: Matcha, Vihreä tee
  • Ominaisuudet: luomu, vegaaninen