Marjasmoothieaines, 150 g

Marjasmoothieaines, 150 g
16,95 €
( 113,00 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton superfood vegaaninen
Mahtavan marjaisa makunautinto on terveyttä tulvillaan!

Yksityiskohdat

Tämä huikean herkullinen supersmoothie-aines on kroppaa monipuolisesti vitalisoiva nautinto, josta loihdit kukkeaa kulauteltavaa käden käänteessä! Tämän juoma-aineksen ainesosina komeilevat Puhdistamon huippulaatuiset: MCT-jauhe, tocotrienols, riisiproteiini, marja-aroniajauhe, karpalojauhe, puolukkajauhe, kuivattu mustikkamehu, kuivattu puolukkamehu, kuivattu tyrnimehu, mustikkajauhe ja goji-marjauutejauhe. Mahtavan marjaisa makumatka todellakin on tiedossa, kun tätä alat siemailla! Flavonoidirikkaisiin herkkuhetkiin - suosittelemme suurella sydämellä! Tästä pakkauksesta saat 15 annosta herkkusmoothieta, jos noudatat seuraavaa reseptiä.

Tämänkin tuotteen sisältämän karpalon on todettu edistävän virtsateiden terveyttä ja lisäävän vastustuskykyä. Karpalo sisältää myös runsaasti antioksidantteja, jotka tukevat terveyttäsi varsin monipuolisesti.

Resepti marjasmoothien valmistamiseen:
2 dl Kookosmaitoa tai muuta "maitoa"
3-4 pakastemansikkaa
1/2 banaani
2 rkl Marjasmoothiejauhetta

Blendaa kaikki ainekset keskenään ja nauti hymy huulilla - testaa ja totea terhakoittava teho!

Tuotteen valmistanut Puhdistamo on keskittynyt erittäin korkealaatuisiin ruokatuotteisiin. Yritys tuo maahan maailman ravintorikkaimpia ruokia niiden alkuperäisiltä kasvupaikoilta, unohtamatta kotimaamme luonnon rikkauksia. Puhdistamossa panostetaan tunnollisesti tuotteiden laadun ja alkuperän varmistamiseen. Yrityksen toiminnan tavoitteena on, että Puhdistamon nimi ja logo on tuotteiden käyttäjille yhtä kuin laatutakuu.Tiedäthän myös sen, että mainioinkaan smoothietuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Lisätiedot

 • EAN: 6430039220683,6430039221307
 • Ainesosat: Ainesosat: MCT-jauhe, tocotrienols, riisiproteiini, marja-aroniajauhe, karpalojauhe, puolukkajauhe, kuivattu mustikkamehu, kuivattu puolukkamehu, kuivattu tyrnimehu, mustikkajauhe, goji-marjauutejauhe

  Marjasmoothie Ravintosisältö (100g):
  Energiaa 1989kJ / 474kcal
  Proteiinia 10,9g
  Hiilihydraattia 60,3g
  Rasvaa 21g


  ingredienser:
  MCT-pulver, tocotrienoler, risprotein, aroniapulver, tranbärspulver, lingonbärpulver, torkad blåbärsjuice, torkad lingonjuice, torkad havtorn, blåbärspulver, gojibär-extraktpulver
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, superfood, vegaaninen