Manuka-hunaja, 8 + (manukahunaja), 227 g

Manuka-hunaja, 8 + (manukahunaja), 227 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood superfood
Mahtava manuka tekee melkein ihmeitä!

Yksityiskohdat

Tässäpä puhdikas purkillinen vaikutuksistaan kuuluisaa, suuren suosion saavuttanutta luonnonhunajaa, jonka puuhakkaat mehiläiset ovat valmistaneet uusiseelantilaisesta manuka-kasvista. Mahtava manuka on terhakka herkku - sinun parhaaksesi.

Klassikkomaineeseen kivunnut ja kovasti kehuttu manuka-hunaja omaa pitkät perinteet luonteikkaana luonnontroppina. Se on karhean kurkun ylin ystävä ja kätevä kumppani haavojenkin hoidossa. Testaa ja totea terhakoittava teho!

Green Bayn manukahunaja on korkealaatuista ja täysin kuumentamatonta, joten siinä ovat kaikki terhakoittavat hyväätekevät ominaisuudet visusti tallella. Myös maku on todella hyvä - oikeastaan aivan omaa luokkaansa!

Hyvä asiakkaamme: Huomaathan, että tämä manukahunaja on raakaa (raw food), joten se on valmistettu alhaisessa lämpötilassa, jotta kaikki ravintoaineet saadaan säilytettyä. Tämän manuka-hunajan kristallisoituminen johtuu osaksi valmistusmenetelmästä, jossa luonnollisessa kemiallisessa prosessissa glukoosi ja fruktoosi kyllästetään ja aina kaikki sokeri ei liukene, vaan osa jää ”kristalliseksi”.

Kristallisoitumista voi tapahtua myös mikäli hunajaa säilytetään viileässä. Mikäli kristallisoituneesta manuka-hunajasta halutaan juoksevaa, sitä voidaan lämmittää esim. vesihauteessa. Varo kuitenkin lämmittämästä hunajaa liikaa, ettei sen arvokkaat ainesosat tuhoudu!

Jos siis ostamasi manuka-hunaja on kristallisoitunutta, ei syytä huoleen: kaikki arvokkaat ravintoaineet ovat visusti talllella ja hunaja muutenkin on oikein oivallista nautittavaksi.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että manuka-hunaja ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos :)

Lisätiedot

  • EAN: 5060138631281
  • Ainesosat: Ainesosat: 100% puhdas manukahunaja Uudesta-Seelannista.

    Säilytys kuivassa ja viileässä.
  • Alkuperämaa: Uusi-Seelanti
  • Tuotetyyppi: Manuka
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood