Mantelitahna, 250 g

Mantelitahna, 250 g
12,95 €
( 51,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Herkkutahna vailla vertaa!

Mahtava mantelitahna! "Ei ole olemassa tahnamuodossa mitään parempaa. Ihan sama mihin sitä laittaa, niin syötävästä tulee taivaallista. Mysliin, hedelmäsalaattiin, kasvisten dipiksi ja tietty minkä tahansa suolaisen tai makean leivän tai keksin päälle. Vinkki: tarjoa tätä mielitietyllesi tai kiinnostuksen kohteellesi, niin hurmaat hänet varmasti! :)"

- Niko"Tämä mantelilevite on pähkinätahnojen aatelia! Koostumus on ihanan pehmeä ja tasainen. Mantelitahnan avulla olen oppinut myös rouskuttamaan varsiselleriä. Kasvisten dippailu mantelitahnassa toimii! Lisäksi tätä voi sipaista leivän päälle tai suunnata suoraan ääntä kohti. Miksi herkutella jollain epäterveellisellä kun löytyy parempiakin ja oikeasti hyvänmakuisia vaihtoehtoja?"

- Maija“Tähän on ihana dipata kuivattuja taateleita tai viikunoita. Leffaillan dippausvalikoimiin vähän uudenlaista nostetta!”

- Riikka

Yksityiskohdat

Erinomaisen herkullista, luomulaatuista mantelitahnaa leivän päälle, jälkiruokiin, ruoanlaittoon. Sopii myös mainiosti hiilihydraatteja välttelevien ruokavalioon. Tämä mantelitahna on toden totta asiakkaidemme suursuosikki ja makumaailmaltaan aivan ylivertainen tuote. Ruohonjuuren henkilökunta suosittelee Rapunzelin mantelitahnaa suurella sydämellä ja isolla ilolla!

Tarmoa taipaleellesi tuova, luomulaatuinen mantelitahna sisältää sydänystävällisiä rasvahappoja, proteiinia ja kalsiumia - aivan äärimmäisen herkullisessa muodossa.

Tämä lumoava luksustahna on valmistettu luomutuotetuista manteleista jauhamalla kevyesti paahdetut mantelit. Tuote ei sisällä koostumuksensäätelyaineita, siksi pintaan nousee mantelin omaa öljyä. Sekoita öljy sisältöön ennen käyttöä, tämä parantaa koostumusta ja pidentää säilyvyyttä.

Käytä mantelitahnaa joko sellaisenaan leivänpäällisenä tai dippikastikkeena, lisää erilaisiin mausteisiin kastikkeisiin tai käytä leivonnassa korostamaan pähkinäisiä makuja esimerkiksi kakun täytteessä. Laskiaispullan marsipaanin voit hyvin korvata mantelitahnalla, jonka makeutat halusi mukaan. Kokeile ja maistele - saat samalla tärkeitä ravintoaineita!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 4006040001515,4006040001591
 • Ainesosat: Ainesosat: 100% mantelia. Luomulaatua.

  Ravintosisältö 100 g:
  kcal 645 kJ 2663
  proteiinia 23 g
  hiilihydraattia 5,5 g
  rasvaa 56 g
  Kalsiumia 261 mg(33 % päivänsaantisuosituksesta)
  Rautaa
  4,2 mg (30 % päivän saantisuosituksesta)
  Magnesiumia 176 mg (73 % päivän saantisuosituksesta)
  E-vitamiini 28 mg (233 % päivän saantisuosituksesta)
  B2 -vitamiini 0,6 mg (43 % päivän saantisuosituksesta)
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Manteli, Tahnat
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen