Mantelitahna, 250 g

Mantelitahna, 250 g
11,95 €
( 47,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Maistuva, monikäyttöinen mantelitahna.

Yksityiskohdat

Huikaisevan herkullinen Foodinin mantelitahna on valmistettu hellävaraisesti italialaisista manteleista alle 38°C jauhamalla mantelit samettisen pehmeäksi, juoksevaksi tahnaksi. Siksi se on huomattavasti juoksevampaa kuin perinteinen levite. Mantelit tahnaan ovat lajiteltu ja käsin eroteltu, jotta pystytään välttämään mahdolliset karvasmantelit.

Tarmoa taipaleellesi tuova, luomulaatuinen mantelitahna sisältää sydänystävällisiä rasvahappoja, proteiinia ja kalsiumia - aivan äärimmäisen herkullisessa muodossa.

Käyttö:

Dippaa lempivihanneksiasi, porkkanoita tai kurkkuja tahnassa ja nauti! Sopii myös erinomaisesti salaatinkastikkeeksi tai osaksi salaatinkastiketta.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055212204
 • Ainesosat: Ainesosat: raaka mantelitahna*.*= luomulaatuinen.

  Ravintosisältö 100 g:
  kcal 645 kJ 2663
  proteiinia 23 g
  hiilihydraattia 5,5 g
  rasvaa 56 g
  Kalsiumia 261 mg(33 % päivänsaantisuosituksesta)
  Rautaa
  4,2 mg (30 % päivän saantisuosituksesta)
  Magnesiumia 176 mg (73 % päivän saantisuosituksesta)
  E-vitamiini 28 mg (233 % päivän saantisuosituksesta)
  B2 -vitamiini 0,6 mg (43 % päivän saantisuosituksesta)
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Tahnat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, vegaaninen