Mantelitahna, crunchy, 170 g

Mantelitahna, crunchy, 170 g
8,99 €
( 52,88 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Rouhea makunautinto, kalsiumrikas kokemus!

Yksityiskohdat

Bionan luomulaatuinen rouhea mantelitahna on paahdettu tuoreeltaan murskatuista manteleista. Tarmoa taipaleellesi tuova, luomulaatuinen mantelitahna sisältää sydänystävällisiä rasvahappoja, proteiinia ja kalsiumia - aivan äärimmäisen herkullisessa muodossa.

Käyttö:

Käytä mantelitahnaa joko sellaisenaan leivänpäällisenä tai dippikastikkeena, jälkiruoissa ja lisää erilaisiin mausteisiin kastikkeisiin tai käytä leivonnassa korostamaan pähkinäisiä makuja esimerkiksi kakun täytteessä. Kokeile ja maistele - saat samalla tärkeitä ravintoaineita! Sopii myös mainiosti hiilihydraatteja välttelevien ruokavalioon.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 5032722314856
 • Ainesosat: Ainesosat: mantelit *.*=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100g:
  Energia 2689 kJ/640 kcal
  Rasva 50,6 g
  mistä tyydyttyneitä 4,1 g
  Hiilihydraatit 19,8 g
  mistä sokereita 4,9 g
  Kuitu 10,9 g
  Proteiini 21 g
  Suola 0 g

  Saattaa sisältää jäämiä seesaminsiemenistä ja pähkinöistä.
 • Alkuperämaa: Alankomaat
 • Tuotetyyppi: Manteli
 • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen