Mantelit, 800 g

Mantelit, 800 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Sisilian parasta antia makuhermojasi helisyttelemään!

Yksityiskohdat

Tässäpä puhdikas pussillinen sisilialaisia, "maailman makoisimpia manteleita" riittoisassa säästöpakkauksessa makuhermojasi hivelemään - ja tietysti terveytesi tueksi!

Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Foodinin mantelit ovat raw food-laatuisia, joten niissä ovat kaikki ravintoaineet visusti tallessa! Maista ja innostu itsekin!

Huikaisevan herkullinen ja mukavan miedon makuinen manteli on supersuosittu napostelava - ja kalsiumrikas kokemus! Mantelia voi mitä mainioimmin hyödyntää monipuolisesti myös ruoanlaitossa ja leivonnassa.

Manteli on ravinteikas pähkinää muistuttava siemen, joka saattaa toisinaan sopia myös heille, joille pähkinät eivät muuten passaa.

Nauti Foodinin luomulaatuisia herkkumanteleita sellaisenaan tai nakkaa niitä pöperöiden sekaan, salaatteihin, napostelusekoituksiin tai käytä esimerkiksi mantelimaidon valmistukseen.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051823947
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Manteli*
  * = Luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/ 100 g:

  energia 581 kcal
  hiilihydraatit 20 g
  rasva 51 g
  proteiini 22 g
  kuitu 10 g
  kalium 740,0 mg
  magnesium 278,0 mg
  kalsium 276,0 mg
  E-vitamiini 26,4 mg
  rauta 5,2 mg
  sinkki 3,3 mg.
 • Alkuperämaa: Italia
 • Tuotetyyppi: Manteli
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen