Mantelilastut, 250 g

Mantelilastut, 250 g
8,95 €
( 35,80 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Luomuinen mantelilastu iloksesi!

Yksityiskohdat

Mantelilastuja monenmoiseen herkutteluun

Manteli on luumarjan siemen, joka kasvaa pienikokoisessa puussa. Sitä kasvaa luonnostaan välimerellisessä ilmastossa Lähi-idässä, Pohjois-Afrikassa, Etelä-Euroopassa ja USA:n Kaliforniassa. Mantelin seassa voi esiintyä satunnaisesti (alle 1%) karvasmantelia.
Manteli on parhaimmillaan sellaisenaan naposteltuna, makeissa jälkiruoissa tai leivonnaisissa. Onpa mantelista onnistuttu tekemään herkullista pestoakin.

Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Mantelit sisältävät myös kovasti kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 430033176375,6430033176375
  • Ainesosat: Ainesosat: manteli*. *luomutuotantoa.
  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Manteli
  • Ominaisuudet: hiilihydraattitietoiselle, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen