Mantelijuoma (mantelimaito), 1 l

Mantelijuoma (mantelimaito), 1 l
3,89 €
( 3,89 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Luomulaatuinen, hieman makeutettu herkkujuoma manteleista

Yksityiskohdat

Provamel Mantelijuoma on täyteläinen ja paksu pähkinäjuoma luomumanteleista, makeutettu pehmeästi agavesiirapilla. Loistavaa leivonnassa, kahvissa, vanukkaissa, kaakaomaitona, jääkaappikylmänä herkkujuomana, muromaitona... Gluteeniton, maidoton, laktoositon, ei lisättyä suolaa.

Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Mantelit sisältävät myös kovasti kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa. 

Provamelin tuotteet valmistetaan eettisesti ja ekologisesti, jo 30 vuoden ajan. Tuotantoprosessi on täysin hiilidioksidineutraalia (CO2 neutral). Luomuviljelyssä ei käytetä keinotekoisia torjunta-aineita tai lannoitteita. Luomu myös ylläpitää luonnon monimuotoisuutta ja kieltää geenimuunneltujen raaka-aineiden käytön. Kasviperäiset maitotuotteet ovat lehmänmaitotuotteita huomattavasti ekotehokkaampia myös hiilidioksidipäästöjen kannalta.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 
Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.
On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

 • EAN: 5411188109235
 • Ainesosat: Ainesosat: vesi, manteli* (7%), agavesiirappi* (3,8%), maissiperäinen maltodekstriini*. *=luomulaatuinen.

  Ravintosisältö/100 ml:

  Energiaa 47 kcal
  Proteiinia 0,9 g
  Hiilihydraatteja 38 g
  josta sokereita 2,8 g
  Rasvaa 3 g
  josta tyydyttynyttä 0,3 g
  Ravintokuitua 0,7 g
  Suolaa 0,03 g
 • Alkuperämaa: Saksa
 • Tuotetyyppi: Maitojuomat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen