Mantelijuoma, makeuttamaton, 1 l

Mantelijuoma, makeuttamaton, 1 l
5,99 €
( 5,99 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Herkullinen valinta.

Yksityiskohdat

Herkullinen, luontaisesti makea mantelimaito, joka sopii erinomaisesti allergisille, vegaaneille ja kaikille manteleita rakastaville. Luomulaatuinen kulauteltava.

Mantelipellot sijaitsevat vain 20 kilometrin päässä Nutriopsin jalostuslaitoksesta. Valmistaja käyttää vain luomuraaka-aineita, sillä yritys on vakuuttunut luomun tuomasta hyödystä ihmiselle ja ympäristölle. Huolehtimalla hyvistä kasvuolosuhteista luomumanteli kasvaa laadukkaaksi, jos pölytys onnistuu. Tuholaisia torjutaan luomutiloilla suosimalla leppäkerttuja, jotka ovat tehokkaita tuholaistorjujia.

Mantelipuumetsissä puiden juurilla kasvaa erilaisia nurmikasveja. Maisemallisen hyödyn lisäksi ne sitovat maata, joka tuulen aiheuttaman eroosion vaikutuksesta muuten lähtisi pölynä ilmaan. Kuuman ja kuivan sekä ajoittain tuulisen kesän aikana eroosio on todellinen uhka.

Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Mantelit sisältävät myös kovasti kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.


Lisätiedot

 • EAN: 8428532230061
 • Ainesosat: Vesi, mantelit* (7%), tapioca-tärkkelys*, luonnollinen manteli-aromi*.
  * = luomulaatua

  Ravintoarvot/ 100 g:
  Energia 30kcal
  Proteiini 0.9g
  Hiilihydraatit 1.5g
  joista sokereita 0.1g
  Rasvaa 2.1g
  Kuitua 0.8g
 • Alkuperämaa: Espanja
 • Tuotetyyppi: Maitojuomat
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen