Mantelijuoma, kalsiumrikastettu (mantelimaito), 1 l

Mantelijuoma, kalsiumrikastettu (mantelimaito), 1 l
5,99 €
( 5,99 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Mainio maidonkorvike – sopii erityisruokavalioita noudattavallekin!

Yksityiskohdat

Kalsiumrikastettu mantelijuoma sopii ruokajuomaksi, aamiaismuroihin, pirtelöihin, ruuanlaittoon ja leivontaan sopiva EcoMil-mantelijuoma on maistuva vaihtoehto maidottomaan tai vegaaniseen ruokavalioon. Laktoositon, kolesteroliton ja soijaton tuote sopii myös monille erikoisruokavaliota noudattaville.

EcoMil Kalsium mantelijuoman kalsiumin määrä vastaa lehmänmaidon pitoisuutta. Kalsiumin lähteenä on levä nimeltä Lithothamnium calcareum. Se kerätään laajalta valvotulta luonnonsuojelualueelta Atlantin valtamerestä. Raaka-aine vastaa näin luomutuotantoehtoihin ollen luonnollisessa muodossa, luonnosta löytyvä raaka-aine. Tämä mahdollistaa valvotun luomutuotteen valmistamisen. Luomutuotteen tekninen rikastaminen vitamiineilla tai hivenaineilla on sallittu vain lastenruuissa.

EcoMil Kalsium mantelijuoma on makeuttamaton ja luontaisesti sokeriton.

Manteleiden ja levän lisäksi valmistusaineina ovat vesi ja tapiokatärkkelys, jolla juoma saadaan sopivan paksuiseksi. Rasvaa 100 g juomaa on 2,7 g, proteiinia 1 g ja hiilihydraatteja 1,9. Kalsiumia on 120 mg/100 g juomaa.

Mantelipellot sijaitsevat vain 20 kilometrin päässä Nutriopsin jalostuslaitoksesta. Valmistaja käyttää vain luomuraaka-aineita, sillä yritys on vakuuttunut luomun tuomasta hyödystä ihmiselle ja ympäristölle. Huolehtimalla hyvistä kasvuolosuhteista luomumanteli kasvaa laadukkaaksi, jos pölytys onnistuu. Tuholaisia torjutaan luomutiloilla suosimalla leppäkerttuja, jotka ovat tehokkaita tuholaistorjujia.

Mantelipuumetsissä puiden juurilla kasvaa erilaisia nurmikasveja. Maisemallisen hyödyn lisäksi ne sitovat maata, joka tuulen aiheuttaman eroosion vaikutuksesta muuten lähtisi pölynä ilmaan. Kuuman ja kuivan sekä ajoittain tuulisen kesän aikana eroosio on todellinen uhka.

Proteiini- ja kuiturikkaat mantelit edistävät tutkitusti painonhallintaa ja ovat hyväksi sydämen terveydelle. Mantelit sisältävät myös kovasti kalsiumia hyvin imeytyvässä muodossa. 

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. 

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme. 

Lisätiedot

  • EAN: 8428532230085
  • Ainesosat: Ainesosat: vesi, manteli (7 %), tapiokatärkkelys, merilevä: Lithothamnium calcareum, luonnollinen manteliaromi.
  • Alkuperämaa: Espanja
  • Tuotetyyppi: Maitojuomat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen