Manteli-peltokorte puhdistusmaito, 200 ml

Manteli-peltokorte puhdistusmaito, 200 ml

Normaali hinta: 26,95 €

Special Price 19,99 €

( 99,95 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus:Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

luonnonkosmetiikka vegaaninen
Syväpuhdistava, ihoa pehmentävä valinta.

Yksityiskohdat

Argital Manteli-peltokorte puhdistusmaito soveltuu kaikille ihotyypeille. Se kosteuttaa ja pehmentää ihoa ja sillä on suojaava vaikutus. Se syväpuhdistaa pehmeästi.

Argital on italialainen luonnonkosmetiikkasarja. Argital tuoteperheeseen kuuluvat vihreä savi -tuotteet, kasvojenhoito- ja vartalonhoitosarjat, anti-allergeeninen ihonhoitosarja, pohjaöljyt, eteeriset öljyt, aromaattiset hierontaöljyt, hygienia- ja pesutuotteet sekä vauvojen ihonhoitosarja.

Argital on toiminut alalla jo yli 30 vuotta ja tehnyt tunnetuksi vihreän saven monipuolisia käyttömahdollisuuksia ruumiin ulkoisessa ja sisäisessä hoidossa. Argital tuotesarjalle on myönnetty AIAB-ICEA- laatumerkit sekä seuraavat tuotekohtaiset sertifioinnit:
- BDIH -luonnonkosmetiikka laatumerkki
- DEMETER-biodynaamisen tuotteen laatumerkki
- Vegan OK – vegaanituotteen merkki

Tuotannossa raaka-aineita käsitellään mahdollisimman hellävaraisesti: Mm. Kasviraaka-aineissa suositaan luomu- tai biodynaamista tuotantoa ja dynamisaation (tuotepohjan raaka-aineiden rytminen käsittely läpi tuotantoprosessin) avulla pyritään säilyttämään tuotteen hoitoteho ja kasvien luontaiset ominaisuudet mahdollisimman lähellä alkuperäistä.

Lisätiedot

  • EAN: 8018968020178
  • Ainesosat: INCI: Aqua, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Alcohol (bio), Polyglyceryl-6 Distearate, Equisetum Arvense Extract, Cananga Odorata Oil*, Pelargonium Graveolens Oil*, Lavandula Angustifolia Oil*, Solum Fullonum, Styrax benzoin extract, Berberis vulgaris extract, Xanthan Gum, Lactic Acid, *Natural essential oils’ components: Benzyl alcohol, Benzyl Benzoate, Benzyl salicylate, Eugenol, Farnesol, Geraniol, Isoeugenol, Linalool, Citronellol, Limonene
  • Alkuperämaa: Italia
  • Tuotetyyppi: Puhdistusmaito