Männyn siitepölyjauhe, 75 g

Männyn siitepölyjauhe, 75 g
16,99 €
( 226,53 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton rawfood superfood
Todellinen terveyspommi rikastaa ravintosi!

Yksityiskohdat

Männyn siitepöly on täydellinen löytö ravitsemukselle ja todella hieno tuki terveydelle! Ravintorikas ja korkealle arvostettu männyn siitepöly on kerätty ravinteikkailta maa-alueilta ja se sisältää yli 200 bioaktiivista ravintoainetta, vitamiineja ja mineraaleja, jotka yhdessä tukevat fyysistä ja mentaalista hyvinvointia.

Männyn siitepölyä on käytetty Kiinan ja Korean kansan parissa yli 200 vuotta. Voimistavaa ja vitalisoivaa männyn siitepölyä voi käyttää päivittäin hyvinvointia tukevana ravintolisänä.

Männyn siitepölyn soluseinät ovat rikottu parhaan imeytymisen saavuttamiseksi.

Tarmoa taipaleellesi tuoca männyn siitepöly on todella monipuolinen tuki terveydelle. Suosittelemme sitä vahvistukseksi erityisesti makuuhuonevipinää kaipaaville, hektistä elämää suorittaville ja heille, joiden olo on toisinaan kuin olmilla konsanaan.

Männyn siitepöly sisältää yli 20 aminohappoa ja kaikki 8 välttämätöntä aminohappoa.

Se sisältää myös Alfa-linoleenihappoa(ALA), androtestosteronia, antioksidantteja, DHEA, kuituja, flavonoideja, ligniiniä, eläviä coentsyymejä, MSM:ää, monosakkarideja, nukleiinihappo, oleiinihappoa, polysakkarideja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja. A-, B1-, B2-, B3-, B6-, D-, ja E-vitamiinia sekä Beta-karoteenia, ja foolihappoa. Kalsiumia, kuparia, rautaa, mangaania, magnesiumia, fosforia, kaliuamia, seleeniä, piitä, natriumia ja sinkkiä.

Annostus: Nauti ravinteikasta männyn siitepölyä noin puoli teelusikallista päivässä, raskaan fyysisen tai henkisen rasituksen alla 4-6g päivittäin.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää.

Tiedäthän myös sen, että siitepölykään ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 643004823000,6430048230956,6430055211788
  • Ainesosat: Ainesosat: Männyn siitepöly
  • Alkuperämaa: Kiina
  • Tuotetyyppi: Siitepöly
  • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, rawfood, superfood