Mangopalat, kuivatut, 100 g

Mangopalat, kuivatut, 100 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton luomu rawfood vegaaninen
Maailman makoisin mango - nyt kätevästi Sinunkin ulottuvillasi!

Yksityiskohdat

Foodin-sarjan luomulaatuinen, kuivattu mango on Haden-lajikkeen huisin herkullista mahtimangoa! Mangojen aateliksi tämän nasevan nakerrettavan nostaa mahtava makeus ja mehevä pehmeys.

Jyväskyläläisen Foodin:in maahantuoma mango kasvaa Perun rannikolla, jossa se saa rutkasti osakseen sekä merituulta että tärkeitä ravinteita maaperästä. Nämä mahtavat mangot poimitaan hellävaraisesti käsin, jolloin saadaan poimittua vain optimaalisen kypsät ja laadultaan parhaat mangot - Ruohonjuurenkin asiakkaiden nautittaviksi.

Poiminnan jälkeen mangot pestään huolellisesti, jonka jälkeen ne kuivataan ja paloitellaan kuivausta varten. Hellävarainen kuivaus alle 42°C asteessa takaa mangojen ravintoaineiden säilymisen ja herkullisen maun sekä pehmeän koostumuksen. Foodinin mangon ovat paitsi luomuviljeltyjä, myös rawfood-laatuisia, lisäaineettomia ja säilöntäaineettomia.

Maailman makoisimmaksikin kehutuissa mangopalasissa ovat kaikki tärkeät ravintoaineet visusti tallella. Maista ja innostu itsekin!

Kuivattu luomumango sopii mitä mainioimmin naposteltavaksi sellaisenaan tai voit lisätä kuivattua mangopalaa omiin pähkinä-siemensekoituksiin, kokeile myös smoothien tai esim. puuron seassa.

Mangolla saattaa hyvinkin olla kahmalokaupalla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia mutta juuri tällä hetkellä emme voi pukahdella niistä tuon taivaallista.

Lisätiedot

 • EAN: 6430051824630
 • Ainesosat:

  Luomulaatuinen mango - ei mitään muita ainesosia.

  Ravintosisältö per 100g

  Energiaa 275kcal

  Rasvaa 0g

  Hiilihydraatteja 65g

  - Josta sokereita 50g

  Kuituja 5g

  Proteiinia 5g

  Suolaa 0g

 • Alkuperämaa: Peru
 • Tuotetyyppi: Hedelmät
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, lisäaineeton, luomu, rawfood, vegaaninen