Mango, kuivattu, 35 g

Mango, kuivattu, 35 g
2,99 €
( 85,43 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon lisäaineeton luomu vegaaninen
Mahtava mango saa hymyn huulillesi!

Yksityiskohdat

"Maailman makoisin mango" etsii uutta kotia! Pääseekö se Sinun makuhermojasi helistelemään?

Reiluilla pelisäännöillä suoraan viljelijöiltään ostettu, kevyesti kuivattu luomumango on taltuttaa ankarimmankin makeanhimon terveellisemmällä tavalla.

Ellet pidä varaasi, tämä herkku vie kielesi mennessään! Maista, jos uskallat!

PS: Tiesitkö, että taivaallisen herkullinen luomumango sisältää kuitua, joka avittaa ruuansulatusta? Mahtavassa mangossa on kaliumia. Haukkaa heti!

Kun ruotsalainen Nathalie vieraili taannoin isänsä kotikylässä Kolumbiassa, hän näki kuinka ananaskirsikkaa eli inkamarjaa vietiin tonnikaupalla kaatopaikalle. Viljelijöitä oli huijattu. Siinä silmänräpäyksessä Nathaliessa syttyi halu auttaa.

Värikkäiden vaiheiden jälkeen Nathalien kuivahdelmät tulivat myyntiin Ruotsissa. Moni ruotsalainen ruoka-ammattilainen onkin jo suorastaan seonnut näiden palkittujen hedelmien mausta. Monien mielestä Nathalien mango on Ruotsin parasta: ”Niin hyvää, että tekee mieli kiroilla!”

Nathalien ”suorakauppa” perustuu siihen, että hän tuntee jokaisen ketjussa. Nathalie myös kehittää taloudellisten keinojen lisäksi muitakin tapoja auttaa viljelijöitä ja heidän perheitään.

Tärkein ja vaikein tapa on luomuviljelyyn siirtymisessä tukeminen. Viime jouluna Nathalie järjesti kampanjan, jossa saattoi ostaa mangopuita alueille, jotka olivat kärsineet El Nino -ilmiön aiheuttamasta kuivuudesta. Lisäksi tuotteet kuivataan ja pakataan tehtaassa, joka tarjoaa mahdollisuuksia yksinhuoltajaäideille. Mahdollisimman paljon työstä pyritään tekemään alkuperämaassa. Tästä on itse asiassa tulossa uusi trendi, jota kutsutaan ”PICO:ksi” eli produced in country of origin. Viimeisin Nathalien hanke on tehdä yhteistyötä järjestöjen kanssa, jotka ohjaavat huumekasvien viljelijöitä siirtymään ruokakasvien viljelijöiksi. Voi olla, että sinäkin saat pian hedelmiä viljelijöiltä, joiden sato meni aiemmin Narcosin roistoille.

Tällä tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tähän saumaan emme valitettavasti voi pukahtaa niistä enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 7350062140125
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Kevytkuivattu mango*.
  *= Luomulaatua.

  Ravintosisältö/ 100 g:

  Energia: 1 401 kJ (335 kcal)
  Hiilihydraatit: 76.4 g
  Rasva: 0.8 g
  Proteiinit: 1.5 g
  Suolaa 15,3 mg
  Kuitua 5.2 g
  Kalsium 29.0 mg
  Kalium 454.0 mg
 • Alkuperämaa: Kolumbia
 • Ominaisuudet: laktoositon, lisäaineeton, luomu, vegaaninen