Mäkikuismakapselit

30 kps
Mäkikuismakapselit
30 kps
20,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Monipuolinen mäkikuisma jeesii sekä kehoa että mieltä

Yksityiskohdat

Tämän tuotteen tehoaineena temmeltävä mäkikuisma eli Hypericum perforatum (St. John's Wort) tekee hyvää mielen tasapainolle sekä hengitys- että virtsateiden terveydelle.

Mäkikuisma onkin noussut suureen suosioon niin henkistä kuin fyysistäkin hyvinvointia arvostavien keskuudessa. Mäkikuisma tekee myös eetvarttia ruoansulatuselimistön ja ihon terveydelle. Vaikka mäkikuisma onkin tunnettu erityisesti sen mieleen vaikuttavien hyötyjen ansiosta, se tukee terveyttä hämmästyttävänkin monipuolisesti. Ei olekaan ihme, että nykyelämän hektisessä pyörityksessä varsin moni on ottanut mäkikuisman ylimmäksi ystäväkseen.

Tässäpä mäkikuismaa varsin vaivattomasti nautittavassa muodossa. Vegaaneillekin sopivassa selluloosakapselissa mäkikuisman lukuisat hyödyt tulevat kroppasi käyttöön ihan käden käänteessä.

Annostus 1 kapseli päivässä veden kera (aikuisille).

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos. 

XXI- eli Soria Natural-uutteet edustavat parempaa ja tehokkaampaa fytoterapiaa. Jos uutteen ominaisuudet mahdollistavat, lopullisessa uutteessa alkoholi on korvattu kasviperäisellä glyseriinillä. Glyseriiniä ei kuitenkaan käytetä uuttamiseen.

Suurin osa Soria Natural-uutteista on vakioitu vaikuttavien aineiden mukaan - näin uutteen vaikutus pysyy aina samana.

Huom! Mäkikuisman käytön kanssa kannattaa vaalia erityistä huolellisuutta. Mikäli nautit samaan aikaan jotain lääkekuuria, suosittelemme keskustelemaan asiasta lääkärisi kanssa.

Lisätiedot

 • Pakkauskoon lisätiedot: 30 kps
 • EAN: 8422947090876
 • Ainesosat:

  Lyofilisoitu mäkikuismauute (hypericum perforatum L.) (300mg), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), neutraali metakrylaatti kopolymeeri (rakeiden pintakäsittelyaine), hyproksipropylmetylcellulosa (kapseli)

  Vaikuttavat aineet per 1 kapseli (= suositeltu annostus per päivä):

  Hypericum perforatum 300mg
  Hyperisiini 576µg
  Kaikki hyperisiinit 880µg 

 • Alkuperämaa: Espanja
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: vegaaninen