Majoneesi, 315 g

Majoneesi, 315 g
5,95 €
( 18,89 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Runsautta ruokaan, suloisuutta suupaloihin!

Yksityiskohdat

Plamilin herkullista auringonkukkaöljystä valmistettua majoneesia ilman kananmunaa tai maitotuotteita.

Monikäyttöinen majoneesi sopii mainiosti kaikkeen ruoanlaittoon, kuohkeutta ja runsautta tuomaan, leivän päälle yms.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 5013092004202
  • Ainesosat: Ainesosat: Auringonkukkaöljy* (55%), vesi (33%), siideriviinietikka*, raakaruokosokeri*, merisuola, soijapapu*, sinappijauhe*, guarkumi, ksantaanikumi, sitruunamehu*. *=luomulaatua.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Ketsupit, sinapit ja majoneesit