Maitosuklaa kohvehtituutti, päärynä & kardemumma, 90 g

Maitosuklaa kohvehtituutti, päärynä & kardemumma, 90 g

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton luomu reilu
Makean mausteinen maitosuklaaherkku

Yksityiskohdat

Herkullinen maitosuklaa 37 %, jossa mielenkiintoisena lisänä pirteää päärynää ja mausteista kardemummaa. Pakattu hauskaan kartionmuotoiseen kääreeseen. Tässäpä hieno tuliainen tai lahjaidea, josta ilahtuu varmasti jokainen.

Ruotsalainen Malmö Chokladfabrik valmistaa herkullisia luomusuklaita luonnonmukaisesti viljellyistä kaakaopavuista, Reilun kaupan pelisäännöin ja perinteitä vaalien.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän myös sen, että tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

  • EAN: 7350037562150
  • Ainesosat: Ainesosat: Ruokosokeri*, kaakaovoi*, täysmaitopulveri*, kaakaomassa*, kookosrasva*, kardemumma*, luonnollinen aromi (päärynä), vaniljatanko*. Min. 37% kaakaota*= Luomulaatuinen.
  • Alkuperämaa: Ruotsi
  • Tuotetyyppi: Suklaalevyt ja -patukat
  • Ominaisuudet: gluteeniton, luomu, reilu