Maissi-chiakakut, 120 g

Maissi-chiakakut, 120 g
2,70 €
( 22,50 € / kg )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon luomu vegaaninen
Sujauta suuhusi ja innostu itsekin!

"Ihanan ohut ja rapea koostumus. Menee kivasti välipalana tahinin kanssa! (Vinkki: laita tahinin päälle vielä vähän hunajaa... nam.)"

- Padma

Yksityiskohdat

Makoisa luomumaissi sai kaverikseen chiaa ja ripauksen merisuolaa - tuloksena mitä maistuvin maissikakku! Luontaisesti gluteeniton, vegaaninen ja äärimmäisen herkullinen suupala.

Italialainen Fiorentini-leipomo valmistaa innovatiivisia maissilastuja ja maissikakkuja erityisruokavaliot huomioiden. Korkealaatuiset italialaiset luomuraaka-aineet ovat herkullisen maun tae - iske kiinni ja ihastu!

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla (muitakin) hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.

Tiedäthän sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja.

Tärkeää on siis muistaa myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen.

On hyvä lisäksi pyrkiä näkemään elämässään enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia - ja kohdella muita siten, miten tahtoo itseään kohdeltavan. Kannattaa myös muistaa, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Lisätiedot

 • EAN: 8002885007541
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Maissi* 89%, chiansiemen* (Salvia hispanica L) 10%, maissiöljy*, merisuola.

  * = Luomulaatua

  Saattaa sisältää jäämiä maidosta ja soijasta.
 • Alkuperämaa: Italia
 • Tuotetyyppi: Maissi
 • Ominaisuudet: gluteeniton, laktoositon, luomu, vegaaninen