Mahti-jättipullo, 500 ml

Mahti-jättipullo, 500 ml
69,99 €
( 139,98 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

laktoositon maakunta vegaaninen
Loitonna lentsu käden käänteessä!

Yksityiskohdat

Onko kurkku karheana ja lapsi räkätaudissa? Työsuma odottaa ja loma uhkaa mennä pilalle...? Entä jos ankeat ajat eivät koskisikaan sinua ja perhettäsi?

Pohjoisen luonnon parhaista aineksista valmistettu Puolustaja -geelishotti antaa pöpöille huutia ja saa entraa elinvoimasi entistäkin ehommaksi! Terveenä jaksat ottaa vastaan arjen tuulet ja tyrskyt, eikä lomakaan mene pedin pohjalla!

Sisältö on sama, kuin pienemmässä Puolustaja-geelishotissa ja pullossa. Tämä pakkaus on 500 ml:n jättiversio, jossa puolustavaa taisteluvoimaa on siis mojovat määrät!

Annostus:
Lentsun ennalta ehkäisyyn ja kehon vahvistamiseen 1 tl päivässä. Kun tunnet oireita, ota tehokuurina 2 tl päivässä. Vaikutus tehostuu, kun pidät shottia suussa hetken aikaa ennen nielaisua.

Käyttö:
Nautitaan sellaisenaan. Voit myös sekoittaa shotin esim. teehen, smoothieen, maustamattomaan jogurttiin tai puuroon. Soveltuu erinomaisesti myös ravintoloille, kahviloille ja baareille ammattilaiskäyttöön.

Alkuperä:
Tuotteen väinönputki on peräisin pienviljelijöiltä Rovaniemeltä, Kemijärveltä ja Torniosta.

Ainesosat:
Väinönputki, nokkonen, pohjoinen maariantuoksuheinä, kasviglyseroli.
Energiasisältö 17 kcal / tl.

Kasviglyseroli ei nosta verensokeria.

Maidoton, gluteeniton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille - testaa ja loitonna lentsu käden käänteessä!

Tämän tuotteen sisältämä väinönputki (Angelica archangelica) on Suomen Lapin perinteinen yrtti, joka tukee hengitysteiden terveyttä, ryhdistää ruuansulatusta, suojelee maksaa ja auttaa kehoa taistelemaan taidunaiheuttajia vastaan.

Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää.Tiedäthän myös sen, että tämäkään tuote ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasti elää planeetallamme.

Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

 • EAN: 6430055010138
 • Ainesosat: Ainesosat:
  Väinönputki, nokkonen, kasviglyseroli.

  Energiasisältö: 17 kcal / tl.

  Kasviglyseroli ei nosta verensokeria.

  Maidoton, sopii vegaaneille ja diabeetikoille.
 • Alkuperämaa: Suomi
 • Tuotetyyppi: Muut ravintolisät
 • Ominaisuudet: laktoositon, maakunta, vegaaninen