Magnesiumtipat, mikroimeytyvät, 60 ml

Magnesiumtipat, mikroimeytyvät, 60 ml
27,50 €
( 458,33 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Tämän lihaksesi ostaisivat.

Magnesiumtipat, mikroimeytyvä “ Kivennäisaine, joka vaikuttaa käsittämättömän moniin aineenvaihdunnallisiin toimintoihin. Tässä paras magnesium ikinä. Imeytyy välittömästi, vaikka kielen alta ja tullut palautetta mm migreenipotilailta, että toimii. Ei tarvitse miettiä paljonko imeytyy ja kuinka nopeesti. Kaikki menee perille. Suosittelen lämpimästi”

- Susanna"Kokeilepa tätä magnesiumia jos sinulla on: hankaluuksia magnesiumin imeytymisessä tai keliakia tai muu vastaava, joka voi pitää vatsan löysällä ja useimmat magnesiumvalmisteet eivät sovi - tässä on ratkaisu, tämä toimii ja olo on paljon parempi!"

- Kati

Yksityiskohdat

Tässäpä terveytesi tueksi magnesiumtipat, jotka imeytyvät elimistöösi välittömästi, koska tuotteessa olevat magnesium-ionit ovat vapaina vesimolekyylien ympäröimänä. Tämä muoto helpottaa magnesiumin kulkeutumista solun sisään ionikanavia pitkin. Tuotteen sisältämä C-vitamiini myös edesauttaa entisestään magnesiumin imeytymistä.

Ionimuotoinen magnesium sopii kaikille. Erinomaisen imetyvyytensä ansiosta tätä ionimuotoista magnesiumia ei tarvitse nauttia niin suuria määriä kuin muussa muodossa olevaa. Erinomainen imeytyvyys varmistaa myös sen, ettei tuote aiheuta vatsavaivoja. 
Magnesium on elimistön tärkeimpiä kivennäisaineita. Magnesium on tärkeä aine monissa elimistön erilaisissa biokemiallisissa ja fysiologisissa aineenvaihduntaprosesseissa ja erityisen tärkeää sen saanti on lihaksille ja hermostolle.

Magnesium auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta. Se edistää luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina, normaaleja psykologisia toimintoja ja elektrolyyttitasapainoa.
Se myös osallistuu solujen jakautumisprosessiin.

Annostus: 10 suihkaisussa on 15 mg vapaita magnesiumioneja ja 244 mg C-vitamiinia.

Yksi päiväannos magnesiumtippoja vastaa imeytyvyydeltään 400-500 mg magnesiumtabletteja.


Tällä mainiolla tuotteella saattaa hyvinkin olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta valitettavasti emme voi kertoa niistä tämän enempää. 

Huomaathan ystävällisesti, että ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Tiedäthän myös sen, että ravintolisä ei tokikaan korvaa monipuolista ruokavaliota (muista pureskella hyvin ja syödä muutenkin tietoisesti) eikä muita terveellisiä elämäntapoja. Tärkeää on siis myös levon ja liikunnan tasapaino, yhteinen aika läheisten ja ystävien kanssa sekä syvään hengittäminen. Pyöräillessä kannattaa käyttää kypärää ja pimeällä liikuttaessa heijastinta. Tukalissa tilanteissa pää tulee pitää kylmänä ja laskea vähintään kymmeneen. Pyri näkemään elämässäsi enemmän mahdollisuuksia kuin uhkia. Kohtele muita siten, miten tahdot itseäsi kohdeltavan. Muista, että valinnat vaikuttavat ja että tulevat sukupolvetkin haluavat varmasi elää planeetallamme.
Säilytäthän visusti tämän tuotteen pienten lasten ulottumattomissa, kiitos.

Lisätiedot

  • EAN: 0644248003067,644248003067
  • Ainesosat: Ainesosat:
    Tislattu vesi, askorbiinihappo (C-vitamiini), magnesiumaskorbaatti, kalsiumkarbonaatti, stevia
  • Alkuperämaa: Yhdysvallat
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen