Magnesiumsuihke, vahva

Magnesiumsuihke, vahva
4,99 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Tehokas magnesiumlisä kätevässä matkakoossa!

Yksityiskohdat

Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke,vahva on monikäyttöinen magnesiumlisä. Pullosta saa 100 suihkaisua.

Ulkoisesti käytettävä ja todella vahva, luonnollinen magnesium-öljysuihke. Luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Toimii tehokkaana apuna myös päänsäryn ja migreenin hoidossa.

LIHASKRAMPPEJA? SUONENVETOA? LEVOTTOMAT JALAT? PÄÄNSÄRKYÄ? MIGREENI? KASVUKIPUJA?Jos, niin tämä on Sinun valintasi!

Käyttö:

5-10 suihkausta 2 kertaa päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Hiero kevyesti halutulle alueelle. Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä.

Vinkki:

Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0000096080429,96080429
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesiumia ja luonnollisesti suodatettua lähdevettä. Ei muita aineita.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium