Magnesiumsuihke, uni, 15 ml

Magnesiumsuihke, uni, 15 ml
4,99 €
( 332,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Unentuloa avittava, luonnollinen magnesiumsuihke matkakokoisena!

“Tätä suihkautan illalla jaloille ja krempat katoaa suitsait! Plussana eteeriset öljyt, jotka tuudittaa pehmeästi uneen.”

- Emmi

Yksityiskohdat

Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke, uni sisältää luonnon magnesiumia tehostavaa luonnollisia eteerisiä öljyjä: kamomilla-, bergamotti-, myskisalvia- sekä viinirypäleen siemenöljyjä. Pullosta saa 100 suihkaisua.

- Univaikeuksia? Yöhikoilua? Stressiä? Vaikeuksia rentoutua? Heräiletkö yöllä?
- Uni Magnesium auttaa nukkumaan normaalisti ja luonnollisesti
- Tieteellisesti todistettu nostavan magnesiumtasoa nopeammin kuin sisäiset valmisteet

Cardiffin Yliopistossa on tehty imeytymistutkimukset magnesiumsuihkeilla. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta sekä sen, että levitätpä magnesiumin minne vain se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä suolisto- ja happovaivat sekä happolääkkeet haittaavat magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Magnesiumsuihke on niin mineraalipitoinen, että saattaa aiheuttaa iholla aluksi kihelmöintiä. Vinkki: Jos olet kuivaihoinen käytä yhdessä perusvoiteen tai öljyn kanssa. Älä käytä aloe vera pohjaista voidetta, koska se haittaa magnesiumin imeytymistä.

Käyttö:

10 suihkaisua illalla noin tunti ennen nukkumaanmenoa, mielellään ranteiden sisäpinnoille, dekolteelle, hartoille ja/tai jaloille. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0000096121078,96121078
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesium, farmaseuttinen vesi, rypäleensiemeöljy ja eteerisinä öljyinä kamomilla, beragamotti ja myskisalvia
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium