Magnesiumsuihke, sensitive, 100 ml

Magnesiumsuihke, sensitive, 100 ml
29,90 €
( 299,00 € / l )

Muutama jäljellä

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

vegaaninen
Kirvelemätön kaveri kipujen karkoitukseen - loistava valinta erityisesti lasten kasvukipuihin!

"Tykkään tästä kovasti, sillä suihke on tehokas hartiakivuissa eikä kirvele yhtään herkälle iholle. Todella riittoisa tuote ja auttaa myös päänsärkyyn."

- Miska“Magnesium-suihke on välitön apu kolotuksiin ja lihaskipuihin! Suihkuta illalla ranteisiin ja nuku kuin tukki aamuun asti.”

- Laura"Jokin aika sitten aloin kärsiä päivittäisistä suonenvedoista. Onneksi muutama suihkautus magnesiumsuihketta vie vaivan hetimiten pois!"

- Sara

Yksityiskohdat

Ulkoisesti käytettävä, kuiva-ja herkkäihoisille sopiva magnesiumöljysuihke. Jos olet kokenut muiden magnesiumsuihkeiden kirvelevän ihollasi, niin tämä on sinulle loistava valinta!

Luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Dermatologisesti testattu. Ainesosina luonnon magnesium ja puhdistettu vesi, ei muuta!

Käyttö:

20 suihkausta päivässä, mielellään puhtaalle iholle. Suihkauta 5 - 10 suihkausta ihollesi aamuin illoin ja hiero kevyesti. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Pulloista saat 800 suihkaisua.

Lisätiedot

  • EAN: 5060148521374
  • Ainesosat: INCI:
    In Magnesium Oil Sensitive spray you will find a concentrated solution of Zechstein Inside® magnesium chloride (15% magnesium chloride) aqua (water)
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium