Magnesiumsuihke, sensitive, 15 ml

Magnesiumsuihke, sensitive, 15 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Hellävarainen magnesiumsuihke käteväkäyttöisessä matkakoossa.

Yksityiskohdat

Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke, sensitive on hellävarainen, kirvelemätön magnesiumsuihke kuiva- ja herkkäihoisille sekä lapsille. Pullosta saa 100 suihkaisua.

Ulkoisesti käytettävä ja vahva luonnon magnesiumöljysuihke, joka on suunniteltu nimenomaan herkkäihoisille ja kuivan ihon omaaville. Jos olet kokenut muiden magnesiumsuihkeiden kirvelevän ihollasi, niin tämä on sinulle loistava valinta! 

Luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Dermatologisesti testattu. Sopii hyvin myös lapsille kasvukipujen ja kramppien lievittämiseen!

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0000096123331,96123331
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesiumia ja luonnollisesti suodatettua lähdevettä. Ei muita aineita.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen