Magnesiumsuihke, recovery, 15 ml

Magnesiumsuihke, recovery, 15 ml

Tuote ei valitettavasti kuulu enää Ruohonjuuren valikoimiin.

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton vegaaninen
Urheilijan matkakokoinen suihkutettava magnesiumlisä!

Yksityiskohdat

Matkakokoinen Recovery (Sport) magnesiumsuihke on käteväkäyttöinen magnesiumlisä. Pullosta saa 100 suihkaisua.

Tämä magnesium-suihke on suunniteltu erityisesti liikkumisen ja treenin tueksi sekä huonosta verenkierrosta kärsivien auttamiseksi.

Recovery magnesium ihosuihke lämmittää ja antaa voimaa lihaksille ennen treeniä. Treenin jälkeen nopeuttaa palautumista ja estää suonenvetoja ja kramppeja. Sopii kaikenikäisille myös verenkierron lisäämiseen. Maailman puhtaimman luonnon magnesiumin tehoa lisäävät eteeriset öljyt: mustapippuri-, sitruuna- sekä kamferipuun- ja viinirypäleen siemenöljy.

Käyttö:

5-10 suihkausta ennen ja jälkeen treenin halutulle alueelle. Hiero kevyesti. Suihke saattaa kirvellä rikkinäisellä iholla.  Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0000096124710,96124710
  • Ainesosat: Ainesosat: Magnesiumkloridi (luonnon Zechstein Inside (R) -magnesium), eteeriset öljyt (rypäleensiemenöljy, sitruunaöljy, kamferiöljy, mustapippuriöljy).
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: lisäaineeton, vegaaninen