Magnesiumsuihke, lahjapakkaus

Magnesiumsuihke, lahjapakkaus
23,95 €

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

gluteeniton laktoositon lisäaineeton vegaaninen
Näppärä lahjapakkaus matkakokoisia magnesiumsuihkeita!

Yksityiskohdat

Lahjapakkaus sisältää 5 erilaista magnesiumsuihketta matkapakkauskoossa (Vahva, Herkän ihon, Uni, Recovery ja Kipu-nivel). Yhdestä pullosta saa 100 suihkaisua.

Magnesiumsuihkeet ovat luonnosta saatava puhtain ja parhaiten imeytyvä magnesiumin muoto, ulkoisesti käytettäväksi. Avuksi lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, lasten kasvukipuihin, migreenin ehkäisyyn. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Toimii tehokkaana apuna myös päänsäryn ja migreenin hoidossa.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Suoraan iholle käytettävien suihkeiden magnesium on luonnon magnesiumia, joka louhitaan 1,5 km syvyydestä mineraalikerrostumista.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

 • EAN: 5060148521787
 • Ainesosat: Ainesosat:

  Kipu-nivel: Luonnon magnesium, glukosamiini (kalasta), talvikkiöljy ja mentoli

  Vahva: Luonnon magnesium ja puhdistettu vesi

  Recovery: Luonnon magnesium ja eteeriset öljyt: mustapippuri-, sitruuna- sekä kamferipuun ja viinirypäleen siemenöljy.

  Herkän ihon: Luonnon magnesium ja puhdistettu vesi.

  Uni: Luonnon magnesium ja eteeriset öljyt: kamomilla-, bergamotti-, myskisalvia - sekä viinirypäleen siemenöljy.
 • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
 • Tuotetyyppi: Magnesium