Magnesiumsuihke, kipu & nivel, 15 ml

Magnesiumsuihke, kipu & nivel, 15 ml
4,99 €
( 332,67 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton
Kätevä kivun ja kolotusten karkoittaja! Matkakokoinen magnesiumsuihke.

Yksityiskohdat

Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke kipujen ja kolotusten karkoitukseen! Pullosta saa 100 suihkaisua.

Nyt lihaskivut lipettiin! Magnesiumsuihke on helppo ja todella tehokas apu kipujen karkottamiseen! Magnesiumöljypohjainen, ulkoisesti käytettävä, vahva ja luonnollinen magnesiumsuihke antaa nivel- ja lihaskivuille kyytiä! Avuksi mm. lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, niveljäykkyyteen, lasten kasvukipuihin ja “levottomiin jalkoihin”. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Testaa ja totea teho!

JÄNNEVAIVOJA? REUMA? KULUMIA? NIVELRIKKOA? TENNISKYYNERPÄÄ? NIVELVAIVOJA? SUONENVETOA? ISKIASVAIVA? TULEHDUS? Jos, niin tämä on Sinun valintasi! KIPU-NIVEL MAGNESIUMSUIHKE auttaa jalkojen, polvien, lonkan, olkapäiden ja nivelten kolotuksiin, hiiriranteeseen, golf- ja tenniskyynärpäähän. Luonnon magnesiumia tehostaa talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. Suihkutetaan suoraan iholle, sinne missä vaiva on. 20 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua.

Käyttö:

10-20 suihkausta kohdealueelle, hiero kevyesti. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Magnesium on osallisena satoihin erilaisiin kehon toimintoihin. Kaikkialla on soluja, jotka janoavat magnesiumia terveeseen toimintaansa. Lihassolut, ihosolut ja hermosolut tarvitsevat magnesiumia terveeseen soluaineenvaihduntaan, rentoutukseen ja puhdistukseen. Jos tämä synteesi ei toimi terveellä tavalla, syntyy terveysongelmia. Puutosoireisiin kuuluvat mm. krampit, iho-oireet, suonenvedot, levottomat jalat, rytmihäiriöt, korkea verenpaine, lihasjännitykset ja lihasvaivat.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0000096080436,96080436
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesium, glukosamiini (kalasta), talvikkiöljy, mentoli.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium