Magnesiumsuihke, nivel, 15 ml

Magnesiumsuihke, nivel, 15 ml

Normaali hinta: 4,99 €

Special Price 3,99 €

( 266,00 € / l )

Saatavuus: Verkkokaupasta

Selaa muita tuotteita osioissa:

lisäaineeton
Kätevä lihaskireyksien ja kolotusten karkoittaja! Matkakokoinen magnesiumsuihke.

Yksityiskohdat

Matkakokoinen (15 ml) magnesiumsuihke lihasjumien ja kolotusten karkoitukseen! Pullosta saa 100 suihkaisua.

Nyt lihasjumit lipettiin! Magnesiumsuihke on helppo ja todella tehokas apu lihaskramppien karkottamiseen! Magnesiumöljypohjainen, ulkoisesti käytettävä, vahva ja luonnollinen magnesiumsuihke antaa nivel- ja lihasjumeille kyytiä! Avuksi mm. lihaskramppeihin ja suonenvetoihin, niveljäykkyyteen. Sopii myös lapsille ja raskaana oleville. Testaa ja totea teho!

NIVELVAIVOJA? SUONENVETOA? LIHASJÄYKKYYTTÄ? Jos, niin tämä on Sinun valintasi! Tehokas, näppäräkäyttöinen ja tehokas suihke nivelille, lihaksille ja jänteille! Suikkauta suoraan sinne, missä jumi tai lihaskireys on!

Luonnon magnesiumia tehostaa talvikkiöljy, glukosamiini ja mentholi. 20 suihkausta sisältää 180 mg magnesiumia. Farmaseuttista laatua. 

Käyttö:

10-20 suihkausta kohdealueelle, hiero kevyesti. Mineraalipitoisen suihkepullon suutin saattaa tukkeutua. Saat suuttimen auki huuhtelemalla sitä kuuman veden alla.

Aluksi voit käyttää isommalla annoksella 10-20 suihkaisua 3 kertaa päivässä  ja jatkossa voit pienentää määrää 5-10 suihkaisua 2 kertaa päivässä. Hiero aina kevyesti muutaman suihkaisun jälkeen halutulle alueelle, mielellään puhtaalle iholle. Suositellaan päivittäiseen käyttöön.

Huomioithan, että mineraalipitoisen tuotteen suutin voi tukkeutua. Saat suuttimen auki, kun huuhtelet sitä kuuman veden alla.

Magnesiumsuihkeiden imeytymistä on tutkittu Cardiffin yliopistossa*. Nämä tutkimukset osoittavat magnesiumin imeytyvän loistavasti ihon kautta. Levitätpä magnesiumin minne vain, se imeytyy kaikkien hermotusten ja lihasten käytettäväksi. Sisäisten magnesiumvalmisteiden imeytymisellä on isoja haasteita, sillä vatsa- ja suolistovaivat sekä mm. mahahappo- ja diabeteslääkkeet saattavat haitata magnesiumin imeytymistä sisäkautta merkittävästi.

Tällä tuotteella saattaa olla muitakin hyvinvointiasi lisääviä vaikutuksia, mutta tällä hetkellä emme voi valitettavasti kertoa niistä tämän enempää.

Lisätiedot

  • EAN: 0000096080436,96080436
  • Ainesosat: Ainesosat: Luonnon magnesium, glukosamiini (kalasta), talvikkiöljy, mentoli.
  • Alkuperämaa: Yhdistynyt kuningaskunta
  • Tuotetyyppi: Magnesium
  • Ominaisuudet: lisäaineeton